Valioliiga pe 11.08. klo 14:30

Arsenal - Nottingham Forest

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kokeeko siipirikkoinen vierailija löylytyksen? Arsenal esittelee tukun uusia pelaajia Valioliiga-avauksessaan!

Viime kaudella dominoinut, mutta kalkkiviivoilla mestaruustaistelussa Manchester Citylle hävinnyt Arsenal lähtee kauteen kovilla satsauksilla. Pelaajatilanne kauden alussa ei ole aivan optimaalinen, mutta syyskuun puolella kaikkien pitäisi olla kunnossa, jos ihmeitä ei tapahdu. Niukasti Valioliiga-paikkansa säilyttäneellä vierailijalla on niin ikään jokunen poissaolo – sivussa on esimerkiksi pelaaja, jota on suurilta osin kiittäminen sarjassa säilymisestä.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto Valioliigaan.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Nottingham Forest saapuu lauantaina Emirates Stadiumille suurella todennäköisyydellä ilman Valioliigassa säilymisen ratkaisseen maalin iskeneen Taiwo Awoniyin palveluksia. Hyökkääjä on lähellä pelikuntoa, mutta Steve Cooperin leirissä tuskin halutaan sesongin alkumetreillä riskeerata mitään. Lisäksi sivussa ovat maalivahti Wayne Hennessey ja Omar Richards sekä todennäköisesti Felipe ja Moussa Niakhaté. Aivan helpoimmat mahdolliset eivät siis Cooperin miehistön lähtökohdat kauden avaukseen ole pelaajistonkaan näkökulmasta.

Arsenal

@Arsenal
💬 “This is the best decision I have ever made.”

A memorable first season in management for Jack.

Part 2 of Back Home: Wilshere is exclusively available to members now 👇

Isäntä esittelee kauden avauksessa kotiyleisölleen tukun uusia pelaajia, kun ainakin Jurrien Timberin, Declan Ricen ja todennäköisesti myös Kai Havertzin Arsenal-debyytit ovat tiedossa. Kokoonpanosta puuttuvat loukkaantumisten vuoksi Jorginho, Oleksandr Zintšenko, Reiss Nelson, Albert Sambi Lokonga sek Folarin Balogun. Lisäksi hyökkäyspäästä puuttuu syyskuulle saakka kuntoutuva Gabriel Jesus.

Arsenal on järkälemäinen ennakkosuosikki. Poissaolot iskevät lujempaa vieraisiin ja tykkimiehiltä on vahvan valmistavan kauden jälkeen odotettavissa valovoimainen kotinäytös Valioliigan avauskierroksella. Pelivalinnaksi haistellaan, että Arsenal onnistuu maalinteossa vähintään kolmesti (1 yhteensä – yli 2,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto Valioliigan avauskierrokselle!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi kauden ensimmäisissä Valioliiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.