ti 12.03. klo 22:00

Arsenal - Porto

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-icon

Markkinoilla hulvatonta pelikäyttäytymistä! Porton mahdollisuuksia Emiratesilla aliarvioidaan rankasti!

Hurjassa vireessä Valioliigassa viime viikkoina ollut Arsenal on kovan haasteen edessä tiistaina Emirates Stadiumilla, kun perinteikäs euroseura FC Porto puolustaa avausosassa hankittua maalin johtoaan. Arsenal on yhä kertoimien valossa selvä suosikki etenemään jatkoon, mutta nyt ei ole enää aliarvointeihin varaa.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada 10 € ilmaisvedon!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Arsenal ei ole historian saatossa ollut kovin timanttinen Mestarien liigan pudotuspeleissä ja sama teema tuntui jatkuvan myös Porton illassa – Mikel Artetan ryhmä jäi hyökkäyspelin osalta pahasti telineisiin. Viikonloppuna Brentfordia vastaan oli myös hieman vaikeuksia, mutta Tykkimiehet oli kuitenkin kierroksen selkeä voittaja mestararuustaistossa, kun Liverpool tasasi Manchester Cityn kanssa pisteet.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
A piece of magic at the end ⚽️

@FCPorto || #UCL


Artetan poppoosta on sivussa Jurriën Timber sekä Takehiro Tomiyasu. Gabriel Martinellin tilanne ei tiistain suhteen näytä myöskään hyvältä. Zaidu Sanusi, Gonçalo Ribeiro sekä Iván Marcano jatkavat Portolta sairastuvalla. Mehdi Taremi oli avausosasta poissa, mutta tärkeä iranilaiskärki on vähintään penkillä tiistaina.

Porton puolesta painetaan tiistaille iso betsi – kotikertoimia voidaan pitää oikeastaan jopa melkoisena vitsinä! Avausosassa Porto oli parempi eikä kyseessä ole millään tavalla heittopussi. Lisäksi Sérgio Conceiçãon suojatit olivat jo lauantaina levossa, kun Arsenal pelasi illalla. Porto puolustaa tiiviisti ja iskee taitavien yläkerran miestensä johdolla vaarallisesti vastaan. Porto +2 on betsinä eli Arsenalin kahden maalin voitollakin vielä saataisiin panokset takaisin.

Ensitalletuksesta 10€ ilmaisveto!

Betreels tarjoaa Uhmapelaajille 10€ ilmaisvedon heti kärkeen. Ilmaisvedolla on 1.5 minimikerroin, ja panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry Betreelsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 10€.
3. Lyö veto Porto +2 10€ panoksella.
4. Saat 10€ ilmaisvedon ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.