Eurooppa-liiga to 20.10. klo 20:00

Arsenal - PSV Eindhoven

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

PSV-veijarit latovat palloa rysään myös Emiratesilla! Ota maistuva totals-veto kiinni!

Eurooppa-liigassa pelataan torstaina rästit pois alta, kun PSV Eindhoven haastaa vieraissa Arsenalin. Tilanne lohkossa on molempien joukkueiden kannalta varsin edullinen, mutta Bodo/Glimt Norjasta saattaa vielä laitella kapuloita huolella rattaisiin. Ensi viikolla Arsenal vierailee vuorostaan Eindhovenissa.

Arsenal on ollut kuluvalla kaudella uskomattoman vahva nimenomaan Emiratesilla, mutta vieraspeleissä ei erinomaisesta tuloskunnosta huolimatta peli ole kulkenut aivan samalla tavoin. Esimerkiksi Leedsiä vastaan viikonloppuna kolme pistettä oli suoranainen ryöstö. Torstaina ollaan kuitenkin jälleen kotiviheriöllä, joten suosikin viitta on tiukasti selässä.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE


Mikel Arteta lähtee jälleen luultavasti kierrättämään, vaikka PSV on lohkon selkeästi vaarallisin vastustaja. Gabriel Martinelli lienee sairastelun takia sivussa eikä Oleksandr Zinchenkokaan ole vielä kondiksessa. Emile Smith Rowe ja Mohamed Elneny ovat pitkäaikaispotilaita. Yorbe Vertessen, Olivier Boscagli, Marco van Ginkel ja Ismael Saibari puuttuvat vierailta. Noni Madueke, Luuk de Jong ja Mauro Júnior palaavat sen sijaan kokoonpanoon.

Lapulle lähtee yli 3,5 maalia ja panostaakin saa reilusti. Myös matalammalla linjalla voi pelata ja kasvattaa hieman panoskokoa, jos konservatiivisempi meininki maistuu. Arsenal on offensiivinen joukkue etenkin kotona ja PSV ei jää pekkaa pahemmaksi – vierailla on Cody Gakpon ja Xavi Simonsin kaltaisia veijareita kehissä aivan mielettömässä maalintekoformissa. PSV:hän on tehnyt viimeiseen neljään matsiin 17 maalia.