Mestarien liiga ke 20.09. klo 22:00

Arsenal - PSV Eindhoven

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Emiratesilla nähdään keskiviikkona kahden laadukkaan ryhmän taisto! Venyykö maaleja liukuhihnalta takova vieras?

Arsenal palaa monen kauden tauon jälkeen keskiviikkona Mestarien liigan pelien pariin, kun Rangersin karsintojen play-off-vaiheessa pudottanut PSV Eindhoven saapuu vieraaksi Emirates Stadiumille. Mikel Arteta on tehnyt Tykkimiesten peräsimessä vahvaa työtä ja palkinto siitä saatiin viimein viime kauden kakkossijan muodossa. Tällä kaudella Arsenal tulee takuulla olemaan vaikea voitettava myös Mestarien liigassa.

*Nyt on ohittamaton diili! Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 euron arvosta ilmaisvetoja!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Valioliigassa Arsenal on aloittanut kautensa kelvollisesti ja sijoituksena on neljäs. Kehuja on annettava myös Peter Boszin luotsaamalle PSV:lle, joka johtaa tällä hetkellä Eredivisietä puhtaalla pelillä. Karsintojen viimeisessä vaiheessa Rangers murskattiin yhteismaalein 7-3. Maalinteko siis sujuu, mutta samalla omissa soi.

PSV

@PSV
Memories at Emirates ❤️

#ARSPSV #UCL


Arsenalin kokoonpanossa on vielä kirjoitushetkellä yksi iso epävarmuustekijä, kun Gabriel Martinelli vaihdettiin takareisivaivan takia pois viikonlopun Everton-pelissä. Harvemmin näistä tilanteista selviää pelkällä säikähdyksellä, joten kovin isoa mahdollisuutta ei kannata brassin kuntoutumiselle antaa. Thomas Partey, Mohamed Elneny ja Jurriën Timber ovat varmasti sivussa. PSV:ltä sen sijaan viikonloppuna vaihtoon otettu Noa Lang on näillä näkymin reissukunnossa, mutta Armando Obispo, Mauro Júnior ja Fredrik Oppegard eivät.

Arsenalin kertoimet on 1X2-markkinassa painettu jo noin 1,40-tasolle, mikä on liian vähän. PSV on erittäin laadukkaasti hyökkäävä joukkue ja vaikka omassa maalissakin kolisee, on joukkueella paljon aseita tehdä vahinkoa hyökkäyspäässä. PSV +1,5 maistuu mediumisti keskiviikolle!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “PSV +1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.