Mestarien liiga ke 08.11. klo 22:00

Arsenal - Sevilla

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Sevilla tyystin vailla mahdollisuuksia Lontoossa? Kotijoukkue nappaa jälleen pisteet plakkariin!

Lauantaina Valioliigassa Newcastlen vieraana hävinnyt Arsenal janoaa balsamia haavoilleen keskiviikkona Mestarien liigassa, kun Diego Alonson luotsaama Sevilla saapuu vieraaksi. Mikel Artetan suojatit ovat olleet kotimaan sarjojen ja cupien puolella ajoittain vaikeuksissa, mutta UCL:ssä on sentään lohkovoitto tätä menoa tulossa.

*Tsekkaa tipsin lopusta, miten voit saada jopa 100 egen edestä kierrätysvapaita ilmaisvetoja!

Sevillan pistetarve alkaa vähitellen olla akuutti, kun Lensiltä ja PSV:ltä saatiin kahdella ensimmäisellä kierroksella napattua vain tasuripisteet. Lens kellisti jo Arsenalin, mikä mutkistaa Los Nervionensesin asemia huomattavasti. Todennäköisesti Lontoosta ei ole montaakaan pistettä kotiin tuotavana keskiviikkona, joten kaksi viimeistä peliä on todennäköisesti voitettava. Alonson alaisuudessa Sevilla ei ole vielä pääsarjatason seuroja kaatanut neljällä ensimmäisellä yrittämällä.

UEFA Champions League

@ChampionsLeague
🇧🇷 Jesus' emphatic finish takes top spot 👏

#UCLGOTW | @Heineken


Arsenalilta on keskiviikkona sivussa Thomas Partey, Jurriën Timber, Gabriel Jesus, Emile Smith Rowe ja luultavasti myös Martin Odegaard. Sevillalta Marcos Acuña ja Sergio Ramos joutuvat luultavasti jäämään kuntouttelemaan itseään. Marcãon ja Orjan Nylandin tilanne selviää viimeistään tiistaina.

Artetan ryhmä oli jo Sevillassa selvästi parempi osapuoli ja tähän tuskin on muutosta luvassa keskiviikkonakaan – napataan ilman muuta Tykkimiehiä kupongille -1,5:n tasoituksella. Sevilla ei ole vielä Alonson alaisuudessa osoittanut olevansa UCL:n jatkopeleihin matkalla oleva porukka. Kyyti on välillä Emirates Stadiumilla Euroopassakin vierasjoukkueille kylmää.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Arsenal -1,5” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.