Valioliiga pe 21.04. klo 22:00

Arsenal - Southampton

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tämän joukkueen putoaminen näyttää väistämättömältä! Palaako Arsenal voittokantaan rehellisellä teurastuksella?

Arsenalilla on loppukaudella täysi työ pitää tulikuuma Manchester City takanaan, sillä eroa on ainoastaan neljä pistettä. Tällä hetkellä tykkipaidoilla on ottelu enemmän pelattuna ja reilun viikon kuluttua se vierailee Etihad Stadiumilla suurimman kilpakumppaninsa vieraana ottelussa, jossa toisella on mahdollisuus tarrata hyvin vahvasti mestaruuteen. Ensin pohjoislontoolaisten olisi kuitenkin pysäytettävä Southampton kotonaan perjantaina.

Vaikka Arsenal ei viime aikoina ole täydellisesti vakuuttanut, riittää joukkueeseen yhä luottoa. Ei ole mikään sattuman kauppa, että Mikel Artetan miehistö on kyennyt säilyttämään paikkansa sarjan kärjessä käytännössä läpi kauden. Edellisen viikon vierasottelussaan West Hamia vastaan Gunners olisi saattanut ansaita enemmän, mutta 2–2-tasapeli oli lopputulemana.

Alakerrasta puuttuvat edelleen William Saliba, Oleksandr Zintšenko sekä Takehiro Tomiyasu, joiden lisäksi myös Mohamed Elneny jatkaa sairastuvalla. Isossa kuvassa Artetalla on kuitenkin käytössään varsin toimiva kokoonpano eikä mikään Arsenalin suorittamisessa jää siitä kiinni. Vierailla tilanne ei ole pelaajiston osalta läheskään niin hyvällä mallilla.

Southamptonin tärkeimpiin hyökkääjiin lukeutuva Che Adams jatkaa edelleen sivussa, kuten myös Ainsley Maitland-Niles, Mohamed Salisu, Valentino Livramento sekä Juan Larios. Vieraille viimeisimmät viikot ovat olleet erittäin synkkiä ja juuri nyt putoaminen sarjasta näyttää väistämättömälle tosiasialle. Maaliskuun puolivälin jälkeen on tullut lähinnä lunta tupaan, kun sekä Brentford, West Ham, Manchester City että viimeisimpänä Crystal Palace ovat jyränneet joukkueen ylitse.

Arsenal

@Arsenal
Good vibes in training 😃

Arsenalin rökälevoitto ei missään tapauksessa yllättäisi ja joukkue olisi myös viime viikolla paikallisvastustajaansa West Hamia vastaan London Stadiumilla rymäyttää jopa pari maalia enemmän. Pitää muistaa, että hyökkäyspää tykkimiehillä on tällä hetkellä täysin kunnossa. Esimerkiksi MM-kisoissa tulleesta loukkaantumisestaan toipunut ja maaliskuun maaottelutauon jälkeen takaisin tavanomaisille minuuteille noussut Gabriel Jesus on näyttänyt viime aikoina parastaan – mies on kolmen ottelun maaliputkessa, jonka aikana brasilialainen on täräytellyt pallon vastustajien verkkoon mukavat neljä kertaa.

Betsivalinnaksi otetaan, että Arsenal latoo vähintään kolme maalia (yli 2,5). Southampton-alakerta on viime aikoina vuotanut kuin seula ja vastustajat ovat päässeet latomaan ottelusta toiseen luvattoman helppoja osumia liian usein. Viiden ottelun otannalla Rubén Sellésin tätä nykyä luotsaama ryhmä on imuroinut 12 maalia.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Team Totals – Arsenal yli 2,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Team Totals – Arsenal yli 2,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 45€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.