Eurooppa-liiga to 16.03. klo 22:00

Arsenal - Sporting

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lisää over-lunastusta luvassa? Arsenalin ja Sportingin avausosa oli jo räiskyvää ilotulitusta!

Arsenal saa vieraakseen Sporting Lissabonin torstaina Eurooppa-liigan neljännesvälierien paluuosassa. Ensimmäinen osaottelu José Alvaladella päättyi 2-2 eli kaikki on vielä auki! Viritteleekö Sporting kunnon pommin vai eteneekö Valioliigan sarjakärki puolivälieriin?

Sporting haastoi Tykkimiehet avausosassa maaliodottamankin valossa kelvollisesti ja 2-2 oli itse asiassa melko fair lopputulos. Rúben Amorimin miehistö on ollut Portugalissa viime viikkoina varsin suvereeni eikä omissa ole kolissut kolmeen otteluun. Arsenal tarjoaa tietysti Emiratesilla poikkeuksellisen kovan haasteen, jollaista ei varauksin nyky-Benficaa lukuun ottamatta ole tarjolla Portugalissa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Arsenal

@Arsenal
Coming soon...

Come Back Stronger: The Return of Gabriel Jesus.

A documentary series in partnership with @adidasfootball.


Mohamed Elneny on Arsenalilta pitkäaikaispotilaana ja Eddie Nketiah missannee niin ikään matsin. Gabriel Jesus palasi pitkän loukkaantumisensa jälkeen viheriölle viikonloppuna! Hidemasa Morita ja Sebastián Coates kärsivät pelikieltoa Sportingilta. Héctor Bellerín ja Daniel Bragança ovat loukkaantuneina.

Arsenalin 1,40-tasoiset kertoimet eivät kiinnosta pätkän vertaa. Toisaalta myöskään ilman Coatesia ja Moritaa pelaavalle Sportingille ei ole mielekästä sijoittaa jännäripanosta enempää. Painetaan sen sijaan jälleen overia kupongille! Viimeksi markkina oli aivan kassalla, kun under laski kick-offin kynnyksellä rajusti. Tietäjät kuitenkin tiesivät, millaista ottelua oli avausosassa lupa odottaa. Emiratesin illassa on luvassa lisää maaliherkkua!