to 06.05. klo 22:00

Arsenal - Villarreal

Isoja panoksia Lontoon illassa – kokeeko Gunners ilon vai pettymyksen kyyneliä?

Huomenna otetaan selko siitä, että ovatko kaikki finalistit eurokentillä Valioliigasta. Mestarien liigan puolella hoitivat City ja Chelsea oman osuutensa ja United teki saman Romaa vastaan jo ensimmäisessä osassa. Kuin onnen kaupalla on Arsenal edelleen mukana omassa parissa ja joukkue sai elintärkeän vierasmaalin 2-1 tappiossa. Lontoossa on pakko hoitaa, mutta hoituuko?

Vierailija Villarrealilla on Etienne Capou pelikiellossa, joten entinen Arsenal pelaaja Francis Coquelin nähdään avarissa. Juan Foyth on hieman epävarma ja Vicente Iborra on edelleen sivussa.

UHMAETU: TALLETUS TUPLANA 200€ ASTI

Turrrrrbbbbooo: tämä etu voimassa vain Uhmapelaajille – talletus tuplana 200€ asti!

Betsaa pikana ja kotiuta voitot turbonopeasti!

OTA TUPLAT

Henkilökohtaisesti löytyi varsin mainio kohde ja perustelen miksi. Aloitetaan poissaoloilla. Arsenalilla on sivussa pelikiellossa oleva Dani Ceballos sekä Kieran Tierney ja Alexandre Lacazette. Pierre-Emerick Aubameyang on takaisin kokoonpanossa ja minkä maalin hän teki Gabriel Martinellin avustuksesta. Kaiken lisäksi on Auballa tällä hetkellä fleda kerrankin mintissä. Tätä ei kannata aliarvioida.

Sävelet ovat selkeät. Villarreal pyrkii pitämään maalin johdostaan kiinni ja satuttamaan Arsenalia sauman tullen, ja riskejä välttäen. On vaikea myöskään nähdä, että Villarrealin pakka aukeaisi välittömästi – Arsenal joutuu varmasti hakkaamaan hetken päätä seinään. Mikel Artetalla on kuitenkin vaihtoehtoja ja saa nähdä aloittaako Emile Smith-Rowe vai Gabriel Martinelli. Itse toivoisin objektiivisesti Martinellia maalivaarallisuuden takia, mutta molemmissa on puolensa. Mitä lapulle?

Arsenalin team total eli Arsenal tekee yli 1.5 maalia kiinnostaa kieltämättä itseä. Pidän 2-0 ja 2-1 skenaarioita melko todennäköisinä, jos Arsenal voittaa. Turha lähteä riskeeraamaan overia tässä, se lunastui jo ensimmäisessä osassa. Itsellä ei myös ihan, ihan liikaa luottoa Villarrealiin – saa nähdä mitä Unai Emery keksii, muoto tuskin vaihtuu.

Oli miten oli Arsenal yli 1.5 maalia lapulle.

Samaa mieltä? Peukuta ja katso tulokset.

50 %
50 %