Valioliiga ma 26.12. klo 22:00

Arsenal - West Ham

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karmea menetys! Alkaako Arsenalin sulaminen välittömästi, kun se joutuu selviytymään ilman ykköshyökkääjäänsä?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ ilmaisvedon betsaamalla Uhmapelaajien maukasta pelivalintaa.

Huikaisevan syyskauden pelannut Arsenal keikkuu edelleen Valioliigan kärkipaikalla ja eroa toisena olevaan Manchester Cityyn on peräti viisi pistettä. Kaventuuko kaula kuitenkin jo Boxing Dayn kierroksella, kun vastaan saapuu naapurijoukkue West Ham? Hammersilla on muutamia kysymysmerkkejä kokoonpanonsa suhteen, mutta sama pätee isäntään ja MM-tauko toi erityisesti yhden todella ikävän menetyksen yläkertaan.

Arsenalin ykköshyökkääjä Gabriel Jesus loukkaantui Qatarissa edustaessaan Brasiliaan MM-kisoissa. Viisi maalia tällä kaudella tehnyt maalipyssy oli erittäin tärkeä palanen tykkimiesten syksyisessä menestystarinassa ja nyt mies lienee sivussa ainakin helmikuun loppuun saakka. Voidaan puhua jättimäisestä menetyksestä! Jesus ei varmasti ole ainoa poissaolija isäntien puolelta. Esimerkiksi Oleksandr Zintšenko puuttuu kehistä varmuudella ja ainakin Takehiro Tomiyasun, William Saliban sekä Emile-Smith Rowen pelaaminen on epävarmaa.

West Ham United

@WestHam
It's time to push on in the second half of the season 👊

West Ham avasi kautensa tahmeasti, mutta potentiaalia David Moyesin joukoilla on vaikka mihin. Etenkin pitkän tauon jälkeen, kun muuttujia riittää, on vieraille pakko uskoa pieni sauma. Joukkueella on ollut koko MM-tauon ajan hyvin porukkaa harjoituskentällä ja huili saattoi tulla sen näkökulmasta jopa hyvään saumaan. Toki Qatarin turnaus toi pientä jobinpostia myös vasarapaidoille, kun koko alkukauden klesana viettänyt Nayef Aguerd loukkaantui uudelleen. Lisäksi kokoonpanosta puuttuu varmuudella toppari Kurt Zouma. Muilta osin pelaajatilanne on kohtuullinen ja esimerkiksi Michail Antonio, Gianluca Scamacca sekä Aaron Cresswell ovat lähellä pelikuntoa.

Vieraiden lähtökohdat ovat aavistuksen paremmat kuin isännillä, jolta puuttuu tärkein viimeistelijä kokoonpanosta. Maaleilla ei toki ole West Ham tähän saakka mässäillyt, mutta suurella todennäköisyydellä loppukaudella siltä nähdään nousua. Laatumateriaalilla operoivan Moyesin miehistön on pakko pystyä parempaan. Valtaosa West Hamin pelaajistosta on saanut tauon aikana kaivattua lepoa ja erityisesti MM-tauon jälkeisiin matseihin valmistavissa otteluissa on nähty mieltä ylentäviä tuloksia. Pelivalinnaksi maistellaan tasapeli tai vierasvoitto -kohde.

Heitä betsi UP:n kohteelle ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin “Double chance – X2” -kohteeseen, saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Double chance – X2” 25€ panoksella ja voit voittaa 66€.
4. Kun veto ratkeaa, saat lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.