Valioliiga la 02.12. klo 17:00

Arsenal - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Arsenalin puolustus on terästä, toiset tulee kaukaa perästä! Jääkö Wolves lauantaina maaleitta?

Valioliigan sarjakärki Arsenal isännöi lauantaina Emirates Stadiumilla Wolvesia. Mikel Artetan ryhmällä on alla hieman viikkopelirasitusta, kun keskiviikkona tyrmättiin 6-0-luvuin Lens Mestarien liigassa. Meno on juuri nyt hurjaa, mutta kykeneekö Tykkimiehet tällä kaudella pitämään saman suoritustason yllä läpi kauden?

*Nappaa eeppinen superkerroin Newcastle – Manchester United-matsiin täältä!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Wolves on tällä hetkellä keskikastissa kahdentenatoista. Gary O’Neilin ryhmä pelasi maanantaina Fulhamia vastaan vieraissa ja turpiin tuli lisäajan rankkarimaalilla 3-2. Wolves on takonut hiljattain kiitettävään tahtiin maaleja, mutta omissa on kolissut oikeastaan samaan tahtiin. Arsenalia vastaan maalin makuun pääseminen ei ole kovin simppeli tehtävä.

Wolves

@Wolves
Eyes on the Emirates 👀


Arsenalilla on lasaretissa Fábio Vieira, Thomas Partey, Emile Smith Rowe sekä Jurriën Timber. Hieman uupuu siis leveydestä, mutta tuskin tämä liikaa haittaa tässä vaiheessa. Susilta on veks pelikiellossa olevat João Gomes sekä Mario Lemina ja itseään vielä kuntouttavat Pedro Neto, Joe Hodge ja todennäköisesti nilkkavammasta kärsivä Rayan Aït-Nouri.

Napataan lapulle tähän pienimaalisuutta. Wolvesilla lienee bussi tukevasti parkissa ja Arsenalilla voi kestää hetki tämän tiiviin puolustusmuodon murtamisessa. Arsenalilla on itsellään Valioliigan paras puolustus eikä vierailla ole aivan kamalasti aseita pahantekoon Tykkimiesten kenttäpäädyssä.