Valioliiga su 28.05. klo 18:30

Arsenal - Wolves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kiusaako Wolves mestaruuden menettänyttä Arsenalia kauden päätöspelissä?

Valioliigan mestaruuskamppailussa kalkkiviivoilla liukastellut Arsenal saa kauden päätöspelissä vieraakseen Emirates Stadiumille Wolvesin. Kyseessä on Wolvesillekin panokseton peli, kun säilyminen varmistettiin matemaattisesti jo muutama kierros sitten. Nämä ovatkin vedonlyöjille haastavia pohdittavia, kun muuttujia alkaa kokoonpanokierrätyksen ja motivaatioiden suhteen olemaan reilusti.

Arsenalilla on varmuudella sivussa Takehiro Tomiyasu, William Saliba, Gabriel Martinelli, Oleksandr Zinchenko ja Mohamed Elneny. Reiss Nelsonin pitäisi olla pelikunnossa, mutta Bukayo Sakan ja Leandro Trossardin tilanne selviää vasta pelipäivän fitness-testissä. Wolvesiltahan puuttuu vain Chiquinho ja Sasa Kalajdzic, joten kelpo rosterilla pääsee Julen Lopetegui kauden vikaan peliin.

Wolves

@Wolves
Signing off from Molineux for 2022/23.

🇰🇷⚽️


Tykkimiehillä on nyt alla peräkkäiset tappiot Nottingham Forestille ja Brightonille, joten hieman vaikuttaa Mikel Artetan ryhmä jo puhaltelevan ulos pitkän ja hektisen kauden päätteeksi. Todennäköisesti sunnuntaina Lontoossa peliaikaa on tulossa myös vähemmän pelanneelle osastolle – loukkaantumistilannekin oikeastaan pakottaa tähän.

Peli-ideana on Wolves +1,5. Lopeteguin ryhmä kykenee hyvänä päivänä sulkemaan oman veräjänsä loistavasti ja nimenomaan puolustuspään koheesion suhteen Wolves on laadukas porukka. Arsenalin yhden maalin voitollakin betsi olisi osuma. Panokset on syytä jättää joka tapauksessa jännäritasolle, kun motivaatiot ovat mitä ovat.

Näin tienaat jopa 30€ ilmaisvedon Wolvesin avulla!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajien ensimmäiselle betsille panoksen kokoisen ilmaisvedon! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta voit lunastaa 10-30€ ilmaisvedon betsin kylkeen. Jotta saat tarjouksesta kaiken irti kannattaakin painaa 30€ maksimipanos sisään, jolloin lunastat itsellesi 30€ arvoisen ilmaisvedon kaupanpäälle.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat jopa 30€ lisävedon:

1. Siirry XLBetille TÄSTÄ.
2. Talleta 30€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Wolves +1,5” 30€ panoksella.
4. Saat 30€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.