Mestarien liiga ti 02.08. klo 21:00

AS Monaco - PSV Eindhoven

Monacon illassa luvassa maaleja – ota overia kärryyn!

Mestarien liigan kolmas karsintakierros tarjoilee meille futisfaneille jo muutaman erityisen mielenkiintoisen taiston. Tiistain Monaco – PSV on eittämättä yksi kolmannen kierroksen isoimmista kamppailuista. Joukkueet ovat vielä hitusen kesäterässä, mutta vierailija on jo avannut kilpailullisen kautensa.

PSV pelasi lauantaina Hollannin Supercupissa Ajaxia vastaan ja mukaan tarttui kauden ensimmäinen pokaali – voittolukemat olivat 3-5. Lepoaikaa PSV saa vain kaksi kokonaista päivää, joten Ruud van Nistelrooylla on rasitusta ajatellen pähkinä purtavana. PSV:llä on lisäksi sairastuvalla Olivier Boscagli, Carlos Vinícius, Noni Madueke, Yorbe Vertessen ja Mauro Júnior.

50 LIPPUA MILJOONATURNAUKSEEN JOKA VIIKKO

GGPoker tarjoaa uusille Uhmapelaajille 600 taalaa hanskaan talletusbonuksina ja lisäksi 50 kappaletta lippuja Global Millions -turnaukseen, jossa on jaossa miljoona taalaa!

PELAA POKERIA


Monaco kiri viime kauden loppusuoralla sensaatiomaisesti UCL:ään Philippe Clementin alaisuudessa Niko Kovacin saatua kenkää vuodenvaihteessa. Rosteri on elänyt kesällä ja muun muassa Aurélien Tchouaménista jouduttiin viimein luopumaan. Harjoituskaudella verkko on soinut molemmissa päissä ja oman pään vuoto-ongelmiin ei auta Benoît Badiashilen todennäköinen poissaolo.

Ennakkoasetelma on suurimaalisuuteen viittaava, joten napataan lapulle yli 2,5 maalia. Nyt on kyseessä ensimmäinen osaottelu, joten aivan soitellen sotaan ei panostuksen suhteen lähdetä. Medium-patia tähän kuitenkin voi hyvillä mielin survaista. Laita betsi uuniin Tonybetillä ja ota uuden asiakkaan etuna peräti 100 € suuruinen ilmaisveto pois vaeltelemasta!

 


Järjetön kasinotarjous! MrGreen antaa 10 eurolla kaikki nämä edut:

  • 100% bonus (arvo 10€)
  • 100 ilmaiskiekkaa Book of Deadiin (arvo 10€)
  • 20 SUPERKIEKKAA Gigantoonziin (arvo 20€)

Laita 10€ laulamaan >>>


 

10 euroa pelirahaa