to 11.05. klo 22:00

AS Roma - Leverkusen

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tästä ei José peruuttelemalla selviä! Putsaako Hradeckyn tähdittämä Leverkusen lattiaa Romalla jo vieraissa?

Eurooppa-liigan puolivälierissä nähdään erittäin kiinnostava taistelupari, jossa vastakkain iskevät AS Roma sekä Bayer Leverkusen. Joukkueiden pelilliset identiteetit ovat hyvin lähellä toistensa vastakohtia. Onnistuuko isäntä pitämään saksalaisten pirskahtelevan hyökkäyspaletin avausosassa kurissa? Tulosta roomalaiset ovat saaneet viime aikoina kehnosti, mutta alakerran pelaaminen ei puolestaan ole vieraiden vahvinta osa-aluetta.

On päivänselvää, että Xabi Alonson palkkaaminen oli vahva valinta Leverkusen-johdolta. Tai ainakin tällä hetkellä yläkerrassa on varmasti helppoa seistä päätöksen takana. Vieraiden pelaaminen on parantunut kevätkaudella roimasti ja erityisesti europudotuspeleissä on saatu ihastella poikkeuksellisen hyvässä järjestyksessä pelannutta joukkuetta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Tulosta on alkanut tulla myös Bundesliigassa ja maaliskuussa kaatui esimerkiksi Bayern München. Uusia murtautumismalleja on saatu hyökkäyspäähän ja länsisaksalaisten tutut vahvuudet tulevat nyt paljon paremmin esille. José Mourinhon luotsaama AS Roma ei ota turhia riskejä ja pyrkii pelaamaan hyvin tiiviisti tarjoten täysin uudenlaisen haasteen vieraille. Isännillä on toki omat ongelmansa – tulosta pitäisi kairata, mutta helppoa se ei ole yliturvallisella pelisapluunalla.

Bayer 04 Leverkusen

@bayer04_en
💬 @HradeckyLukas: "#ASR has a lot of good players and they are especially dangerous on standards. No matter who is on the pitch, they will fight and not give up. It will be a big challenge for us."

🔜 #ASRB04 | #UEL | #Bayer04 | #Werkself | #ForOurDream

On selvää, että Leverkusenia vastaan roomalaiset eivät peruuttelemalla voita edes kotona. Kovassa vireessä liitävä vierailija pistää varmasti AS Roma -puolustuksen kovaan testiin eivätkä hiljattaiset tulokset kansallisella tasolla isäntiä mairittele. Isännillä on kysymysmerkkejä myös puolustuspäässä pelaajatilanteen osalta, kun Chris Smalling sekä Marash Kumbulla ovat molemmat sivussa. Diego Llorentella on niin ikään ainakin pientä terveysongelmaa ollut, mutta nyt saattaa jo minuutteja pitkästä aikaa tulla.

Betseissä huomattavasti enemmän kiinnostelee vierailija. Vielä edellisellä kierroksella Roma peruutteli Feyenoordia vastaan jatkoon, mutta tässä parissa ongelmia on tiedossa ilman maaleja. Alonson luotsaama Leverkusen tuskin lähtee isäntien kävelyyn mukaan ja pelivalinnaksi maistuu erinomaisesti tasapeli tai vierasvoitto (Tuplamahdollisuus – X2).

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Tuplamahdollisuus – X2), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tuplamahdollisuus – X2” 25€ panoksella ja voit voittaa 42,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.