to 07.03. klo 19:45

AS Roma - Brighton

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Sudet ja Lokit vastakkain Roomassa! Viekö uuden alun De Rossin alaisuudessa saanut Roma pidemmän korren avausosassa?

Eurooppa-liigassa on seuraavaksi edessä neljännesvälierävaihe. Feyenoordin jälleen kerran europeleissä kellistänyt AS Roma kohtaa seuraavaksi Roberto De Zerbin viihdyttävän Brightonin ja homma potkaistaan torstaina käyntiin Stadio Olimpicolta! Ottelupari on jatkoonmenon suhteen käytännössä tasabookissa ennen torstaita – kumpi nappaa edun ensi viikolle paluuosaan?

*25 egen ilmaisveto tarjolla pelkällä talletuksella! Tsekkaa vihjeen lopusta lunastusohjeet!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

José Mourinhon tammikuun potkujen jälkeen Giallorossi on ollut fantastisessa formissa Daniele De Rossin alaisuudessa ja yhdeksästä ensimmäisestä pelistä on hävitty vain yksi – tämäkin tuli suvereenia Interiä vastaan. Europeleissä marinoitu Roma on ilman muuta nähtävä realistisena Eurooppa-liigan voittajakandidaattina, sikäli kun nähdynkaltainen suorittaminen saa jatkoa.

UEFA Europa League

@EuropaLeague
Zalewski sent Roma into the round of 16 😤

@OfficialASRoma || #UEL


Brighton on sen sijaan hävinnyt nyt kahdesti peräkkäin, kun FA Cupissa tuli ensin lähtö Wolvesin käsittelyssä ja viikonloppuna Fulham rökitti Lontoossa De Zerbin suojatit peräti 3-0. Alkuvuosi on ollut Lokeille tahmea eikä maalintekokaan ole nyt viimeisissä koitoksissa maistunut. Tasonnostoa vaaditaan, jotta Roomasta saadaan kelvollinen tulos!

Rick Karsdorp ja Rasmus Kristensen ovat Romalta sivussa oikealta laitakaistalta, joten Zeki Celik avaa. Tammy Abraham on kuntoutusprosessinsa päätösmetreillä, mutta vielä ei tule minuutteja. Brightonilta on poissa Solly March, Kaoru Mitoma, João Pedro, James Milner ja Jack Hilshelwood.

Romalle kelpaa sijoittaa keskipanoksella lantteja torstaille. Brighton ei ole tällä hetkellä lähellekään parasta formiaan ja Romelu Lukakun ja Paulo Dybalan säestämä Giallorossi-hyökkäys on tällä hetkellä sen verran lämmin, että Brightonin alakerralle tulee kunnolla hiki.

Ensitalletuksesta 25€ ilmaisveto!

21Bets tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta panos jää taloon, jos ja kun naaraat vonkaletta veneeseen.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.