to 22.02. klo 22:00

AS Roma - Feyenoord

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Enää ei peruutelle edes AS Roma! Mourinho-bussin rippeet jätettiin Rotterdamiin

AS Roma sai varmasti vierastasapelillä kaiken toivomansa viime viikolla Rotterdamissa. Pois potkitun managerin perintö oli hyvin havaittavissa ottelun loppuhetkinä, kun joukkue halusi parkkeerata bussia ja lyijyttää Feyenoord hyökkäyksen päästäkseen 1–1-lukemissa tälle viikolle. Ei kuitenkaan pidä unohtaa, että roomalaisjoukkue väläytteli positiivisesti aiemmassa vaiheessa ottelua myös hyökkäyskolmanneksella ja kotikamppailussa siltä voi odottaa aktiivisuutta.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Feyenoord ei pystynyt lunastamaan voittoa kotiottelussaan ja Roomassa tempun tekeminen on vaikeampaa. Isäntä on hävinnyt Daniele De Rossin alaisuudessa vain Interille ja onnistui myös Serie A -kärkeä vastaan maalinteossa peräti kahdesti. AS Roma -legenda on nyt luotsannut joukkuetta kuudessa kilpailullisessa kamppailussa ja Feyenoord-vierailua lukuun ottamatta jokaisessa näistä roomalaiset ovat latoneet vähintään kaksi maalia.

AS Roma English

@ASRomaEN
Ready for tomorrow? 🔥🔜

#ASRoma | #UEL

Viikonloppuna De Rossin miehistö haki 0–3-voiton Frosinonen vieraana ja lepovuoroja oli avainpelaajille jaossa mukavasti. Esimerkiksi loistavan ottelun Rotterdamissa pelannut hyökkääjä Paulo Dybala pääsee tuoreella jalalla toiseen osaotteluun Feyenoordia vastaan. Pelaajatilanteen osalta isännillä ei merkittäviä muutoksia viime viikkoon verrattuna ole – toki Edoardo Bove on pelikiellossa saatuaan korttitilinsä täyteen viime viikon väännössä. Tammy Abraham jatkaa sairastuvalla.

Vierailija saa pari merkittävää palasta takaisin kehiin, kun Lutsharel Geertruida sekä Quinten Timber ovat pelikuntoisia. Alireza Jahanbakhsh sekä ykkösmaalivahti Justin Bijlow eivät puolestaan viime viikolla pelanneet ja ovat sivussa myös Roomassa. Joka tapauksessa vierailija saa jalkeille kilpailukykyisen miehistön ja hyökkäyspään tärkeimmät aseet, kuten Santiago Gimenez ja joukkueensa maalin edellisellä viikolla viimeistellyt Igor Paixão ovat täydessä kunnossa.

José Mourinhon potkujen jälkeen huomattavasti aloitteellisemmin pelannut Roma ei enää ole este viihdyttävälle jalkapallo-ottelulle ja se haluaa takuulla olla aloitteellinen kotikamppailussaan. Kolmatta osaottelua ei ole, joten sellaisen kannalta ei jäädä varmistelemaan missään vaiheessa. Uhmapelaajat povaa täyttä tykitystä ja lapulle isketään, että maaleja syntyy vähintään kolme (Yhteensä – yli 2,5 maalia).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.