Coppa Italia to 12.01. klo 22:00

AS Roma - Genoa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

José Mourinhon ruokalistalla omia lääkkeitä! Serie B:stä ponnistava genovalaisvieras ei liikaa riskeeraa!

Coppa Italiassa mennään tällä viikolla neljännesvälierien merkeissä ja torstaina AS Roma saa vieraita Genovasta. Alberto Gilardinon luotsaama Genoa on Serie B:ssä kärkikahinoissa kolmantena ja alla on muutaman viikon talvitauko. Roma on pelannut jo kaksi kilpailullista ottelua ja Serie B:ssä pelit jatkuvat vasta tulevana viikonloppuna.

Genoa hankki tammikuun siirtoikkunassa riveihinsä kokemusta ja nuoruutta, kun Domenico Criscito palasi takaisin kasvattiseuraansa lyhyen Kanadan stintin jälkeen ja topparin tontille saatiin puolestaan 18-vuotias Alan Matturro Uruguaysta. Torstain pelistä sivussa ovat pitkäaikaispotilaat Caleb Ekuban ja Marko Pajac.

300 ILMAISKIEKKAA MOON PRINCESSIIN JA BOOK OF DEADIIN

Trickz-kasinolla ei pelleillä. Saat nyt yhteensä 300 ilmaiskiekkaa kahdelle talletukselle!

Voitot suoraan pankkitilille minuuteissa!

PELAA


Romalta puuttuu Ebrima Darboe ja Georginio Wijnaldum, joka tosin on hyvin lähellä jo paluuta viheriölle. Rick Karsdorp on lähtökuopissa eikä hollantilaista enää nähdä Giallorossin paidassa. José Mourinho kierrättää pomminvarmasti kovalla kädellä torstaina, kun viikonloppuna on peli Fiorentinaa vastaan liigassa.

Otetaan torstaille lapulle alle 2,5 maalia. Roma tuskin riskeeraa esimerkiksi Paulo Dybalaa alusta asti ja muutenkin vaikuttaa siltä, että isäntien keskikentällä aloittaa melkoinen telaketjuosasto. Genoa on ollut tällä sesongilla Serie B:n toisiksi paras omassa päässä – omissa on kolissut vain 14 kertaa 19 pelissä.

Näin teet tällä vedolla 50€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ alle 2,5 maalille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “alle 2,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 50€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.