Serie A la 05.02. klo 16:00

AS Roma - Genoa

AS Roma on hereillä! Tuore huippuvahvistus on iskussa ja Tammy Abraham hurjasteli maaleilla tammikuussa

Genovan ylpeys ei aiheuta tällä hetellä kovinkaan paljoa muuta kuin häpeää. Tammikuussa joukkue on pelannut viisi kilpailullista ottelua, joista kahdessa on tullut tasapeli – kolmesti joukkue on hävnnyt. AS Roma puolestaan on ollut viime aikoina yllättävänkin kovassa vedossa. Ainakin tällä hetellä ketsuppipullo vaikuttaisi auenneen toden teolla, eikä mikään tunnu pysäyttävän joukkueen lahjakasta hyökkäyskalustoa.

AS Roman Tammy Abraham ja kumppanit väläyttelivät jo tammikuun alkupuolella ja vuoden lopussa, erityisesti 1–4-numeroin päättyneessä vierasvoitossa Atalantassa nähtiin jotain kaunista. Kukaan tuskin uskalsi ajatella tuon olleen suurempi ennusmerkki tulevasta. Tammikuun toisella viikolla joukkue painoi Juventuksen verkkoon kolme maalia, vaikka lopulta toki hävisi maalein 3–4. Torinolaisille kärsimänsä tappion jälkeen José Mourinhon suojatit ovat pistäneet kolmen voiton putken kasaan.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Isäntien jyrän alle ovat jääneet niin Cagliari ja Empoli pääsarjassa kuin Lecce Italian Cupin puolella. Kolmen ottelun voitokkaan suoran aikana joukkue on antautunut keskimäärin vain yhdesti ottelua kohden ja tehtyjä osumia on kasassa peräti kahdeksan. Esimerkiksi Abraham on latonut kaikissa pelaamissaan Roma-otteluissa kymmenen osumaa, mutta näistä puolet on syntynyt viidessä viimeisimmässä ottelussa – siis tammikuussa.

Abrahamin ohella tuore hankinta Sergio Oliveira on päässyt Italiassa heti erinomaiseen vauhtiin. Debyytissä Cagliaria vastaan mies vastasi roomalaisten 1–0-voittomaalista rangaistuspilkulta ja iski viimeisimmässä väännössä Empolia vastaan täysosuman ja syötön 2–4-voitossa. Rooman alkukauden vaikeuksien jälkeen joukkueen hyvät otteet ovat iloinen yllätys, eikä moni uskonut Mourinhoon tämän hypätessä puikkoihin. Tällä hetkellä meno vaikuttaa kuitenkin lupaavalle.

Lorenzo Pellegrini on pitkästä aikaa pelikunnossa ja isäntä päässee otteluun parhaalla kokoonpanollaan. Sivussa on ainoastaan viime kesän EM-kisoissa loukkaantunut ja siitä asti poissa peleiltä ollut Leonardo Spinazzola. Vierailla Andrea Cambiaso on pelikiellossa ja sairastuvalla olleet Yayah Kallon sekä Valon Behrami lienevät edelleen sivussa.

Paras adjektiivi kuvaamaan vieraiden menoa tällä hetkellä on epätoivoinen. Genovalaisten kausi on ollut surkea. Joukkue on pystynyt viimeistelemään keskimäärin alle yhden maalin ottelua kohden ja kerännyt 23 ottelussa vaivaiset kymmenen pistettä. Viidessä edellisessä kilpailullisessa kamppailussa joukkue on saanut pari pistettä, mutta ero viimeiseen sarjapaikkaan oikeuttavaan sijaan on huomattavat viisi pistettä.

Peli-idean pohjana on, että Mourinhon miehistö jatkaa vakuuttavia otteitaan. Viimeksi joulukuun puolivälissä voittaneen vierailijan mahdollisuuksiin on vaikeaa uskoa pelihuumorinsa etenkin hyökkäyskolmanneksella löytänyttä isäntää vastaan. Pelivalinnaksi poimitaan kotivoitto vähintään kahdella osumalla (AS Roma -1,5). Avaa tili FansBetille ja katso alta ohjeet, kuinka hyödynnät tämän vihjeen maksimaalisesti sivuston loistavassa mobiilivedonlyönnissä!

Näin saat tästä tipsistä maxit irti Fansbetillä

Fansbet tarjoaa Uhmapelaajille kaksi ylimääräistä ilmaisvetoa kun teet yhden 20€ betsin. Saat siis yhdellä 20€ depolla lyödä yhteensä kolme 20€ vetoa!

Kamppiksen vedoissa on triplapakko, mutta ei anneta sen haitata.

Toimi näin:

1. Avaa tili Fansbetille ja depoa 20€
2. Lyö tripla (kolmen kohteen veto), jossa on “aasialainen handicap – AS Roma -1,5″ ja valitse lisäksi kaksi haluamaasi kohdetta minimikertoimella 1,40 (kannattaa valita apukohteiksi mahdollisimman todennäköiset kohteet)
3. Kun ensimmäinen veto on ratkennut saat ilmaisen 20€ vedon samoilla ehdoilla. Tsekkaa Uhmapelaajien sivuilta hyvä vihje ja lisää jälleen lappuusi vihjeen lisäksi kaksi min 1,40 -kertoimista kohdetta
4. Kun toinen veto on ratkennut saat toisen 20€ ilmaisvedon. Toista kohta 3.

Näin saat yhdellä 20€ depolla lyödä kolme Uhmapelaajien edukasta vetoa. Mikä parasta mitään kierrätysvaatimuksia ei ole, joten voitot saat puhtaana käteen.

Huom! Toimii vaan mobiilissa, joten kännykät käteen ja betsaamaan!

Siirry Fansbetille tästä >>>


 

10 euroa pelirahaa