Serie A su 05.03. klo 21:45

AS Roma - Juventus

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nähdäänkö Stadio Olimpicolla iso kasa maaleja? Uhmapelaajat täräyttää overia sunnuntain huippumatsiin!

Tiistain Torinoa Derby della Molessa kylvettänyt Juventus matkustaa sunnuntaina AS Roman vieraaksi Stadio Olimpicolle. Roma hävisi oman pelinsä tiistaina Cremonesen vieraana ja José Mourinho ajettiin kentän laidalta katsomoon, joten lusitaaniluotsi on toimitsijakiellossa.

Otetaan alkuun kokoonpanokatsaus. Romalta Ebrima Darboe on loukkaantuneena. Vierailta Manuel Locatelli on kärsinyt pelikieltonsa, joten italialainen palaa Juven keskikentän ytimeen avaukseen. Kaio Jorge, Arkadiusz Milik ja Fabio Miretti ovat lasaretissa. Paul Pogba teki ensiesiintymisensä tällä kaudella Juventuksen paidassa tiistain derbyvoitossa ja ranskalainen avaa luultavasti penkillä sunnuntainakin.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

JuventusFC 🇬🇧🇺🇸

@juventusfcen
A look back at our unbeaten February 📆⤵️

🏠 1-0 vs Lazio ✅
✈️ 3-0 vs Salernitana ✅
🏠 1-0 vs Fiorentina ✅
🏠 1-1 vs Nantes 🤝
✈️ 2-0 vs Spezia ✅
✈️ 3-0 vs Nantes ✅
🏠 4-2 vs Torino ✅

#FinoAllaFine


Juvelta miinustettiin 15 pistettä kabineteissa hiljattain, joten Vanhan Rouvan on turha haaveilla ainakaan mestaruudesta enää. Eurotaistoon Juve vaikuttaisi silti pyrkivän vahvasti, kun piste-eroa Atalantaan on vain kuusi pongoa. Max Allegrin miehistö on erinomaisessa formissa ja helmikuussa seitsemästä matsista voitettiin peräti kuusi.

Kerroinkatsaus paljastaa markkinan odottelavan ottelusta hyvinkin vähämaalista. Kakkosen over-linjaan kelpaa kuitenkin täräyttää kovin panoksin! Molemmilla jengeillä on riveissään käänteentekeviä hyökkäyspään pelaajia, jotka eivät tarvitse paljoa tilaa maalintekoon. Tasapeli ei liikaa tyydytä kumpaakaan joukkuetta, joten värikästä matsia on lupa odottaa.