Serie A su 20.03. klo 19:00

AS Roma - Lazio

Nähdäänkö Rooman derbyssä jälleen enemmän tunnetta kuin järkeä?

Sunnuntaina on uskomaton määrä futisherkkua ja Italiassakaan ei tarvitse tässä mielessä nälkää nähdä. Derby della Capitale on yksi maailman räjähdysherkimmistä paikallistaistoista ja sarjatilanteen huomioiden tälläkään kerralla ei tässä tehdä poikkeusta. Lazio johtaa AS Romaa pisteellä ja panoksena on pääkaupungin herruuden lisäksi paikka ensi kauden Eurooppa-liigassa.

Molemmat joukkueet pääsevät vahvoilla kokoonpanoilla matsiin. Leonardo Spinazzola tekee pian paluun, mutta todennäköisesti Italian paidassa viime kesänä loistanut laitapakki on maajoukkuetauon jälkeen vasta mukana. Lorenzo Pellegrini oli viikolla kipeänä, mutta osallistuminen derbyyn näyttää saletilta. Laziolta Mattia Zaccagni on pelikiellossa ja Stefan Radu lasaretissa.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI


Lepoetu menee Laziolle, sillä Roma pelasi torstaina Vitesseä vastaan Konferenssiliigassa. Kotietu sen sijaan on hienokseltaan José Mourinhon suojattien puolella, sillä Giallorossi saa lehtereille enemmän kannattajia. Suuresta impaktista tässä kohtaa ei kuitenkaan kotiedun suhteen voida puhua. Molemmat joukkueet ovat isossa kuvassa juuri nyt aivan kelpo vireessä, joten tässäkään suhteessa ei juuri pesäeroa synny.

Syksyllä kauden ensimmäinen kohtaaminen kääntyi Laziolle 3-2 -lukemin ja nytkin lähdetään haistelemaan suurimaalisuutta lapulle. Alku voi olla tarkkaa, mutta padot aukeavat siinä vaiheessa, kun kuparinen rikkoutuu. Yli 3,5 maalia lapulle! Jos konservatiivisempi meininki maistuu niin over 2,5 maalia on myös aivan hyvä veto. Paukutetaan veto uuniin TurboVegasilla! Tarjolla on 100% talletusbonus jopa 200 euroon asti, joten siinäpä boostia pelikassalle!

10 euroa pelirahaa