Konferenssiliiga to 05.05. klo 22:00

AS Roma - Leicester

Viekö José Mourinho AS Romansa eurofinaaliin? Kokoonpano on vahvistunut merkittävästi!

Viime viikolla joukkueet pelasivat King Power Stadiumilla 1–1-tasatuloksen, joka palvelee tässä vaiheessa roomalaisia. Nyt joukkue pääsee kotikentälleen ja viime viikon vaisuhko hyökkääminen jäänee historiaan – toki on mielenkiintoista nähdä, miten paljon ottelun luonne lopulta muuttuu. Yhtä vähäisellä määrällä hyökkäysintoa ja aloitteita isäntä ei kuitenkaan tällä kertaa pärjää.

José Mourinho onnistui melko hyvin viime viikon pelisuunnitelmassaan – ainakin, jos ajatuksena oli hakea vähämaalinen vierastasapeli. Pelillisesti Roma puolusti melko vahvasti, mutta hyökkäyspaikkoja se ei juuri onnistunut rakentamaan. Toki isäntä jäi näennäisestä hallinnastaan huolimatta yhteen onnistumiseen ja lopulta jopa samaan määrään laukauksia roomalaisten kanssa.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Huomionarvoista on, että etenkin isäntä on viime aikoina saanut kokoonpanoonsa merkittäviä lisäyksiä sairastuvalta. Nicolo Zaniolo palasi aiemmin kokoonpanoon, kuten myös Bryan Cristante. Kaiken muun lisäksi pitkään EM-kisoissa tullutta loukkaantumistaan potenut Leonardo Spinazzola on jälleen käytettävissä. Toki jälkimmäisellä on alla todella pitkä loukkaantuminen, joten alussa otetaan varmasti rauhallisesti.

Vieraiden poissaolotilanne näytti niin ikään jo paremmalle, mutta hiljattain on tullut pahoja takaiskuja. Tällä hetkellä Kieran Dewsbury-Hallin sekä James Maddisonin pelaaminen näyttäisi todennäköiseltä, mutta nähtäväksi jää, ovatko miehet avauksen kunnossa. Ryan Bertrand sekä Wilfred Ndidi jatkavat sivussa varmuudella.

Brendan Rodgersin miehistön olisi ehdottomasti pitänyt pystyä parempaan kotikentällään. Nyt kotietu ja samalla ottelun hallinta kääntynee roomalaisille. Tuloksellisesti isäntä ei ole ollut Italian pääsarjassa viime aikoina parhaimmillaan, mutta isossa kuvassa kotiotteluissa on kuitenkin tullut kohtuullisesti tulosta. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1×2) – merkittävästi parantunut kokoonpanotilanne vahvistaa roomalaisia entisestään ja taistelutasuri vieraista oli sille kova suoritus. Olisi ehkä jopa yllätys, jos Leicester onnistuisi tässä kokoonpanohuolineen päivineen rimpuilemaan edes tasatulokseen.

Pelaa AS Romaa ilman riskiä tappiosta

Uhmapelaajien erikoistarjouksella pääset betsaamaan Roomaa ilman riskiä kertoimella 2,17! Jos veto ei osu, saat koko 25€ talletuksesi takaisin pelitilillesi ja voit kotiuttaa sen, jos haluat. Betsin osuessa voitot voi niin ikään nostaa heti.

Siirry LuckyCasinolle tästä, talleta 25€ ja pelaa koko pinkalla kohdetta 1×2 – Roma kertoimella 2,17. Kun tartut tähän, et voi hävitä.

Kertoimet ottelulleAS Roma - Leicester City FC05.05.2022

10 euroa pelirahaa