to 02.05. klo 22:00

AS Roma - Leverkusen

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Vähämaalinen eurojännäri luvassa – Stadio Olimpicolla isketään liinat kiinni!

Eurooppa-liigassa etsitään seuraavaksi finalisteja! Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen vierailee torstaina Rooman Stadio Olimpicolla ja vastassa on tietysti AC Milanin komeasti kaatanut AS Roma. Leverkusen on tuore Bundesliigan mestari, joten Xabi Alonson poppoo on päässyt vähitellen kääntämään kunnolla fokusta jo europeleihin – Die Werkself lähtee tietty myös suosikkina tähän pariin.

*Betsaa underia ilman riskiä! Tsekkaa vihjeen lopusta, miten toimia!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Roma hävisi taannoin Bolognalle kotona ja Napoliakaan ei onnistuttu kaatamaan viikonloppuna Derby del Solessa, joten UCL-paikan suhteen alkaa hieman hiki jo nousta pintaan. Toki jos Giallorossi juhlii tässä kuussa Eurooppa-liigan mestaruutta, on ensi kaudeksi paikka jo plakkarissa UCL-lohkoissa.

UEFA Europa League

@EuropaLeague
🐺 Svilar's stunning stops this season 😤

@OfficialASRoma || #UEL


Romalta on sivussa pelikieltoa lusiva Zeki Celik sekä eurorosterin ulkopuolella olevat Dean Huijsen ja Rasmus Kristensen. Romelu Lukaku on toipunut lyhyestä lihasvaivastaan, mikä on isännille huippujuttu ja Chris Smalling lienee myös mukana. Die Werkselfiltä Jonathan Tah kuntoutuu näillä näkymin kokoonpanoon. Hradecky avannee penkiltä, kuten tähänkin asti europeleissä. Adam Hlozek ja Borja Iglesias ovat vielä hieman epävarmoja.

Ensimmäiseen osaotteluun otetaan lapulle underia. Roma ei toki viikonloppuna puolustanut kaksisesti Maradonalla, mutta isossa kuvassa niin Daniele De Rossi kuin Alonsokin ovat organisoineet joukkueidensa puolustuspelaamisen huikeille leveleille ja kun yhtälöön lisätään avausosalle perinteinen varovaisuus, ei todennäköisesti Roomassa nähdä vielä varsinaista ilotulitusta.

Lyö 25€ veto – täysin ilman riskiä!

NUBET tarjoaa Uhmapelaajille 25 euron riskittömän vedon tervetulotarjouksena. Jos siis veto menee metsään, palautetaan panos pelitilillesi.

Toimi näin:

1. Siirry NUBETille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, ja talleta vähintään 25€.
3. Lyö veto alle 2,5 maalia ja käytä siihen riskitön veto.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. Jos veto häviää palautetaan panos pelitilillesi käteisenä. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.