Eurooppa-liiga to 03.11. klo 22:00

AS Roma - Ludogorets

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Haloo, mikä vieraskerroin! Jääkö José Mourinho nuolemaan näppejään Eurooppa-liigassa?

HJK:n Eurooppa-liigalohkossa on vielä jäljellä yksi panoksellinen ottelu, kun Ludogorets haastaa AS Roman Stadio Olimpicolla. Ensimmäinen kohtaaminen meni Ludogoretsin hyväksi Bulgariassa ja nyt ollaan tasapisteissä – Roman on siis voitettava torstaina. Mökki on tulossa täyteen, joten kotiyleisön tuesta ei ainakaan homma tule jäämään kiinni.

Paulo Dybala, Georginio Wijnaldum, Leonardo Spinazzola ja Ebrima Darboe ovat Romalta loukkaantuneina. Gianluca Mancini ja Nicolò Zaniolo ovat pelikiellossa – jälkimmäisen pelikieltoa yritetään vielä saada kumottua. Ludogoretsilla pitäisi olla paras kokoonpano jalkeilla, kun Kiril Despodovkin on saanut vaivansa paranneltua.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

PFC Ludogorets 1945

@Ludogorets1945
Ludogorets played good but lost from Betis ift.tt/AQLDW6a


Ludogorets on osoittanut kykenevänsä haastamaan lohkon suosikit viheriöllä varsin tasapäisesti. Betisille hävittiin kahdesti, mutta molemmilla kerroilla niukasti. Bulgarian liigan voitto on mennyt viimeksi jollekin muulle joukkueelle ennen maanviljelyn vallankumousta, joten Ante Simundzan ryhmä on kotimaansa sarjassa aivan ylikylän jengi.

José Mourinholla on paljon tärkeitä miehiä sivussa etenkin hyökkäyspäässä, joten maalinteon suhteen voi olla tuskanhetkiä luvassa. Tasoituslinja Ludogoretsille on +1,5 ja napataan tästä ilman muuta kiinni. Kertoimissa on reilua Roman yliarvostusta ja tähän kuuluu iskeä kiinni.