Eurooppa-liiga to 06.10. klo 22:00

AS Roma - Real Betis

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HJK:n lohkon ennakkosuosikit vastakkain Stadio Olimpicolla! Uhmapelaajien lapulla underdogia!

HJK pelaa torstaina ensimmäisen ottelun Ludogoretsia vastaan Eurooppa-liigassa ja samalla lohkon ennakkosuosikit AS Roma ja Real Betis iskevät yhteen Roomassa. Betis porskuttaa kärjessä puhtaalla pelillä ja Romalla on HJK:sta otetun voiton myötä kasassa kolme pongoa. Ludogorets otti avauskierroksella José Mourinhon suojateista yllätysvoiton.

Romaa kipparoiva Lorenzo Pellegrini on Mourinhon kokoonpanossa ainoa kysymysmerkki. Betisin riveistä vain Klubi-matsissa loukkaantunut Juanmi sekä Víctor Camarasa ovat lasaretissa. Martín Montoyaa ja Loren Morónia ei ole rekisteröity eurokokoonpanoon, joten kaksikko ei tietenkään osallistu.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ESPANJALLE


Giallorossi lähtee torstain matsiin ennakkosuosikkina – onhan Mourinholla arsenaalissaan Paulo Dybalan ja Tammy Abrahamin kaltaisia käänteentekeviä pelimiehiä. Kertoimet eivät riitä kuitenkaan Roman vankkureihin hyppäämiseen. Betis on tällä hetkellä todennäköinen lohkovoittaja eikä Manuel Pellegrinin ryhmän suoritustaso juuri kalpene torstain vastustajalle.

Kotietu painaa tietty vaakakuppia Romalle, mutta en saa silti näistä lähtökohdista Mourinhon miehistöä yli 50-pinnaiseksi suosikiksi. Betis +0,5 on pelivalintana, mutta ei arvoa sentään aivan valtavasti vierasjoukkueen puolella ole. Painetaan pari uhmayksikköä vieraille!