Eurooppa-liiga to 23.02. klo 22:00

AS Roma - Salzburg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loppuuko José Mourinhon ja AS Roman eurotaival torstaina? Salzburg puolustaa vimmatusti johtoasemaansa!

AS Roma saa torstaina vieraita Itävallasta, kun viime viikolla Giallorossin 1-0 päihittänyt RB Salzburg vierailee Stadio Olimpicolla. Vierasmaalisääntöä ei ole, joten jokainen Roman yhden maalin voittotulos veisi pelin jatkoajalle. Salzburg hallitsi avausosassa pelivälinettä, mutta Roma sai paremmat maalipaikat.

Romalla on ottelun alla merkittäviä loukkaantumishuolia, sillä Paulo Dybala ja Tammy Abraham ovat molemmat joutuneet lääkärikäynneille. Kaksikko voi kuitenkin olla mukana torstaina – Abraham pelaa ilmeisesti maskin kanssa. Ebrima Darboe puuttuu edelleen. Vierasjoukkueelta Jérôme Onguéné, Bryan Okoh, Daouda Guindo, Samson Tijani, Lawrence Agyekum, Justin Omoregie, Dijon Kameri ja Karim Konaté eivät ole pelikykyisiä tai -kelpoisia.

FC Red Bull Salzburg EN

@FCRBS_en
🌅 It's Europa League week!

We'll be travelling to Rome this Thursday in hopes to seal our qualification to the next round of the Europa League 👀


Torstain pelistä ei ole välttämättä tulossa kovinkaan suurimaalista. Roma on puolustuspäässä Italian parhaita joukkueita ja alussa ei ole pakko ottaa isoja riskejä niin kauan kuin Salzburg ei tee maalia. Dybalan ja Abrahamin tilanteet vaikuttavat luonnollisesti myös paljon niin ottelun voimasuhteisiin kuin maalimääriinkin.

Mitä sitten napataan peleihin? Salzburgin puolella on nähtävä pientä valueta, joka tietenkin kasvaisi, jos paljastuisi ettei Dybala esimerkiksi ole avauksessa. Pelataan maltillisella patilla vieraita +0,5:n tasoituksella eli tasurilla ja vierasvoitolla lunastetaan!