Serie A la 14.05. klo 21:45

AS Roma - Venezia

Monestiko Niki Mäenpää joutuu kaivamaan palloa selustastaan? José Mourinhon miehistöllä riittää panosta!

AS Romalla riittää vielä pelattavaa Serie A:ssa ja sillä on mahdollisuus nousta vielä Lazion ohitse jopa viidennelle sijalle. Tällä hetkellä ryhmä majailee kuudentena, mutta tasapinnoissa on myös sarjaseiska Fiorentina sekä kahdeksantena majaileva Atalanta. Lisäpisteet olisivat siis varsin tervetulleita roomalaisille ja lauantaina niitä voisi hyvinkin olla tarjolla. Pelaajatilanne joukkueella on hyvä ja miehistö on saanut tällä viikolla mukavasti lepoa. Vieraille on tiedossa puolustamista syvältä.

Venezia on todella selkeä altavastaaja ja kysymys kuuluu lähinnä, kuinka hyvin Konferenssiliigan finaalissa noin puolentoista viikon päästä Feyenoordin kohtaava AS Roma onnistuu potentiaalinsa hyödyntämään. Isäntä on materiaaliltaan valovuodella vieraita edellä, eikä sarjajumbon säilyminen pääsarjassa näytä tällä hetkellä kovinkaan todennäköiseltä. Vaikea loppukauden ohjelma ja maalivahtiongelma leimaavat loppukiriä, joka jää näillä näkymin torsoksi.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Tolppien välissä Venezialla aloittaa suomalaistorjuja Niki Mäenpää. Sekä Sergio Romero että Luca Lezzerini ovat siis loukkaantuneina, mikä ei ole ainakaan helpottanut joukkueen tuskaa. Yhdeksässä ottelussa peräkkäin torjuneen suomalaisen tuntuman luulisi parantuneen, mutta puolustus edessä on sarjan heikoimpia, eikä siltä aina tule riittävästi apujakaan. Kahdeksan perättäisen tappion jälkeen 37-vuotias futiskonkari torjui avausvoittonsa edellisviikonloppuna, kun Venezia kaatoi melkoisessa maali-ilottelussa Bolognan 3–4-lukemin.

Seuraava testi on todella kova. Vastaan tulee levännyt Roma, jolle tämä matsi on vasta viikon ensimmäinen. Lisäksi Konferenssiliigan finaalimatsi on vielä tarpeeksi turvallisen ajan päässä, joten se ei sotke esimerkiksi José Mourinhon peluutusta lauantaina mitenkään. Ainoastaan pelikiellossa oleva Gianluca Mancini sekä loukkaantuneena oleva Henrikh Mkhitaryan ovat isännillä varmasti poissa pelistä.

Vierailijoilla on tässä liikkuvia palasia melkoisesti, sillä vastikään kenkää sai Paolo Zanetti ja tällä hetkellä Andrea Soncin huseeraa vastuuvalmentajan roolissa. Jokseenkin epätoivoa huokuva muutos tehtiin huhtikuun lopussa, minkä jälkeen joukkue otti parissa matsissa turpaan ja voitti tosiaan Bolognan. Roomassa mitään asiaa pisteille ei ole ja Mourinhon suojattien luulisi tästä koitoksesta selviävän hyvinkin kuivin jaloin maaliin – etenkin panosten ollessa kohdillaan. Pelivalinnaksi maistuu Venezia alle 0,5 maalia -kohde. Vieraiden tontit on nopeasti laskettu tässä matsissa – niitä ei montaa tule.

10 euroa pelirahaa