PDC pe 27.01. klo 22:40

Aspinall N. - Bunting S.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MAXBET! – Aspinallin kelkkaan isolla Dartsin The Masters -turnauksessa!

Dartsin puolella seuraava huipputurnaus starttaa jo tänään perjantaina, 27. päivä tammikuuta. Vuorossa on The Masters -turnaus, joka pelataan Milton Keynesissä, Masrshall Areenalla. Kolmipäiväisen turnauksen palkintopotissa on 275 000 puntaa, josta voittajalle irtoaa 65 000 puntaa.

Päivän kolmannessa vetolapuskalle tarttuvassa ottelussa päästään nauttimaan aivan loistavasta betsikohteesta, kun klo: 22:40 alkavassa ottelussa lavalle astuvat Nathan Aspinall sekä Stephen Bunting. Ultrakevyillä tikoilla heittävä Bunting on selvä altavastaaja, mutta kertoimet huomioivat aivan liikaa herran loistavasti edennyttä World Championship -turnausta. Bunting kipusi jopa puolivälieriin saakka joulu- tammikuun vaihteessa pelatussa mestaruusturnauksessa.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Mikäli Josh Rock ei olisi pelannut äärimmäisen tasaista, ja voitokasta otteluaan Aspinallia vastaan, olisi englantilainen varmasti edennyt jopa puolivälieriä pidemmälle. Rock on loistava heittäjä, ja upean sekä tasaisen ottelun jälkeen hänet kruunattiin kuitenkin ottelun voittajaksi. Aspinall osoitti kyseisessä ottelussa, että formi ei ole kadonnut, vaan vieläkin paukutetaan melko kovalla tasolla.

Aspinall on selvä ennakkosuosikki Buntingia vastaan. Bunting ei ole edellisten mestaruuskisojen ulkopuolella esiintynyt edukseen lähes lainkaan. Suorittaminen on ollut melko heikkoa eikä Aspinallin taso ole ollut kuin unelma Buntingille. Fakta on se, että tässä ottelussa on vastakkain yksi tämän hetken kovatasoisimmista heittäjistä sekä pitkään pohjamudissa ryöminyt Bunting. Yksi turnaus ei muuta asiaa, ja täten Aspinallin voittokertoimella naputellaan maksimit tauluun.

PDC Darts

@OfficialPDC
The 2023 Cazoo Masters begins in Milton Keynes on Friday, as 24 of the world's top stars compete for the title across three days of action at the Marshall Arena.