PDC la 19.11. klo 21:10

Aspinall N. - Soutar A.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Huh? Aspinallin tasoituslinja yllättävän pieni!

Dartsin Grand Slam -turnauksen puolella ollaan edetty jo puolivälieriin. Kahdeksan parasta siis enään jäljellä, ja vain voittamalla pääsee eteenpäin. Lauantain puolivälieräpareista ensimmäisenä lavalle astelee Nathan Aspinall sekä Alan Soutar, kun herrat asettuvat vastakkain klo. 21:10 alkavassa ottelussa. Ottelu pelataan paras 31 legistä -formaatilla.

Aspinallin vire on ollut kova. Herra ei ole tiputtanut formiaan tannoisen GP-finaalinsa jälkeen, vaan kova taso on pysynyt yllä. Aspinall lähteekin Soutaria vastaan suurena ennakkosuosikkina eikä mikään ihme, sillä ihme on enemmänkin se, miten Soutar on löytänyt itsensä näistä karkeloista.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Aspinallin tasoituslinja on MrGreenillä 2.5, mikä kelpaa lapulle mainiosti. Soutarin ainoa merkittävä voitto turnauksessa tähän saakka on Johnny Claytonin päihittäminen, joka sekin tuli käytännössä hieman varkain, kun Clayton oli selvästi heikompi, kuin yleensä.

PDC Darts

@OfficialPDC
Here's how the draw bracket is looking with eight players left standing at the Cazoo Grand Slam of Darts.

Friday sees the quarter-finals get underway.

#GSOD | L16
📺 bit.ly/GSOD22Live