PDC su 09.10. klo 21:40

Aspinall N. - van Gerwen M.

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

MAXBET! Uskomaton finaali luvassa! Huippukerrointa van Gerwenille!

Dartsin World Grand Prix -turnaus huipentuu tänään sunnuntaina pelattavaan finaaliotteluun. Finaaliin itsensä ovat selvittäneet Nathan Aspinall sekä Michael van Gerwen. Ottelu alkaa klo: 21:40, ja se pelataan paras yhdeksästä pelistä -formaatilla. World Grand Prix -turnauksessa on muista turnauksista poiketen hieman erikoinen formaatti. Yhden pelin voittoon vaaditaan kolme legivoittoa, ja jokainen legi on aloitettava tuplalla. Kyseessä on ns. double in, double out -formaatti.

On päivänselvää, että van Gerwen on järisyttävä ennakkosuosikki otteluun. Herra tuhosi Peter Wrightin välierissä suoraan 4-0 -tuloksella eikä muutkaan turnauksen vastukset ole onnistuneet hollantilaista hidastamaan. van Gerwen on erittäin kovassa formissa, ja nyt vastaan asettuu selvästi kokemattomampi sekä heikompi Aspinall.

Aspinall päihitti välierissä Gerwyn Pricen lukemin 4-2. Muut herran ottelut turnauksessa ovat kuitenkin olleet todella tiukkoja eikä ns. “maailmanluokan formia” ole nähty vielä. van Gerwenin huipputaso on huomattavasti korkeammalla, kuin Aspinallin.

van Gerwenille tarjotaan otteluun loistavaa 1,5 pelin minusmerkkistä tasoitusta. Näin pitkässä väännössä se on yksinkertaisesti hyödynnettävä. Rohkeimmat uskaltaa kokeilla van Gerwenin isompaa tasoitusta, mutta 1,60 -kertoimella 1,5 -pelin tasoitus on aivan riittävä ja kelpaa lapulle erittäin hyvin.

Bonusvetona matsiin otetaan van Gerwenin King of the Oche -vetoa, mikä täyttyy, mikäli van Gerwen saa ottelussa suurimman lopetuksen, eniten 180’s heittoja sekä voittaa ottelun.

PDC Darts

@OfficialPDC
Our 2022 @BoyleSports World Grand Prix finalists.

Who will lift the title in Sunday's showpiece?

#WGPDarts