Serie A ke 01.12. klo 19:30

Bologna - AS Roma

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako AS Roma voittojen tiellä?

Jose Mourinhon luotsaama AS Roma matkustaa keskiviikkona Bolognan vieraaksi ja luvassa on todella maalirikas ja vauhdikas kamppailu. Vieraiden kausi on ollut todellista vuoristorataa, mutta viime aikoina tunnelin päässä on ollut nähtävissä valoa.

Roomalaiset lähtevät tähän taistoon allaan kolmen ottelun voittoputki, kun mukaan luetaan ECL-ottelu Zoryaa vastaan ja silmiinpistävää tämän putken aikana on se, että joukkue ei ole päästänyt maaliakaan niiden aikana. Mourinho on saanut ryhmänsä puolustamaan huomattavasti alkukautta paremmin.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vierasjoukkueen pelaamisessa on vielä paljon parannettavaa, mutta viime kierroksen 1-0 voitto Torinosta osoitti sen, että giallorossi pystyy pelaamaan todella kompaktia jalkapalloa ja samankaltaisella esityksellä se pystyy hakemaan voiton myös Bolognasta.

Ottelusta ei missään nimessä tule vieraille helppoa, sillä Bologna on etenkin kotonaan todella vaarallinen joukkue ja sen on joutunut todistamaan mm. Lazio. Sinisa Mihajlovicin miehistö on onnistunut ottamaan voittoja viime aikoina, joten Roman pitää pystyä parhaimpaansa.

Kotijoukkueelta pelistä puuttuvat ainakin Lorenzo De Silvestri, Ibrahima Mbaye sekä Kingsley Michael ja vierasjoukkueelta puolestaan sivussa ovat Leonardo Spinazzola, Bryan Cristante sekä Lorenzo Pellegrini.

Panoskoko kannattaa pitää pienenä, mutta AS Roma DNB(tasapeli ei vetoa) tarjoaa houkuttelevan 1,75 kertoimen ja tämän kohteen voi ottaa mukaan vetolapulle esimerkiksi toisen kohteen kanssa. Roomalaisten riveistä löytyy huomattavasti enemmän tasoa ja Mou on saanut potentiaalia irti paljon viime aikoina.