Serie A su 24.10. klo 19:00

AS Roma - Napoli

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Napoli edelleen ilman pistemenetyksiä

Yksi viikonlopun mielenkiintoisimmista futis-matseista käydään AS Roman ja Napolin välillä. Derby del Sole on aina todella omalaatuinen ottelu ja joukkueiden välillä on todella paljon jännitteitä vuosien takaa. Luvassa on siis todella hieno jalkapallonäytös.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isännät lähtevät tähän taistoon todella heikossa vireessä ja se on selkeä altavastaaja, kun katsotaan molempien joukkueiden tuloksia viime kierroksilta. Konferenssi Liigan ottelussa torstaina roomalaiset kokivat todella ison nöyryytyksen, kun norjalainen Bodo/Glimt murkasi sen peräti lukemin 6-1.

Serie A:n puolella se koki viime kierroksella 1-0-tappion Juventuksen vieraana ja Jose Mourinho on todella ison testin edessä, kun vastaan asettuu kautensa kahdeksalla perättäisellä voitolla aloittaneen Napolin.

Kahdeksan voittoa kahdeksasta ja maaliero 19-3, jo nämä tilastot kertovat paljon siitä, kuinka hyvä Napoli on ollut alkukaudesta. Luciano Spalletti on saanut jokaisen osa-alueen napolilaisten pelissä toimimaan loistavasti ja se on ennakkosuosikki myös Stadio Olimpicolla.

Vaikka illan vierasjoukkue onnistuikin tekemään viime pelissä Torinoa vastaan vain yhden maalin, oli sen kokonaisvaltainen pelaaminen silti erittäin hyvällä tasolla koko kamppailun ajan ja yhtä tasaisella esityksellä se kaataa myös AS Roman.

Vieraiden eduksi voidaan lukea myös se, että siltä ei puutu ottelusta yhtään tärkeää pelaaja, kun sivussa ovat vain Adam Ounas sekä Kevin Malcuit. Isänniltä sivussa ennakkotietojen mukaan ovat Leonardo Spinazzola, Chris Smalling sekä luultavasti myös polvivammasta kärsivä Nicolo Zaniolo.

Isäntien alakerrasta ei löydy tarpeeksi taitoa pysäyttää vierasjoukkueen tulikuumaa hyökkäystä ja napolilaiset ottavat yhdeksännen peräkkäisen voittonsa. Partenopein pelaaminen on huomattavasti valmiimpaa ja toimivampaa jokaisella osa-alueella.