su 28.11. klo 19:00

AS Roma - Torino

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Torino hakee yllätystä Stadio Olimpicolta

Torinon vierasotteet ovat olleet koko kauden ajan heikkoja ja se hakee tähän muutosta sunnuntain Serie A-kierroksella, kun se kohtaa Stadio Olimpicolla AS Roman. Vieraat lähtevät kamppailuun selkeänä altavastaajana, mutta pystyykö se yllätykseen?

Jose Mourinhon suojattien kausi on ollut kaikkea muuta kuin vakuuttava, mutta kotiyleisönsä edessä sillä ei pitäisi olla ongelmia Torinon kaatamisessa. Tappio Veneziaa vastaan herätteli joukkueeta ja viime kierroksella se kaatoi vieraissa Genoan tasapainoisen esityksen päätteeksi 2-0.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Samankaltaisella esityksellä se ottaa kolmen pisteen saaliin myös Torinoa vastaan, joka on pelannut todella heikosti vieraskentällä koko kauden ajan. Torinolaiset eivät ole onnistuneet tekemään maaliakaan viimeiseen kolmeen reissupeliin ja ne ovat kaikki päättyneet sen 1-0-tappioon.

Ottelun taktinen asetelma on hyvin selkeä. Mourinhon miehistö ottaa pallonhallinnan vahvasti itselleen, mikä on selvää, koska sen materiaali on huomattavasti vieraita taitavampi. Torino pyrkii puolustamaan hyvin alhaalta ja iskemään maaleja erikoistilanteista tai vastahyökkäysistä.

Isänniltä loukkaantumisten takia ovat sivussa Leonardo Spinazzola, Bryan Cristante, Jordan Veretout sekä Gonzalo Villar. Vierasjoukkueelta sivussa ennakkotietojen mukaan ovat ainakin Simone Verdi ja Ricardo Rodriguez. Nämä poissaolot eivät muuta ennakkoasetelmia suuntaan tai toiseen.

Roomalaiset kääntävät vahvan pallonhallinnan useaan laadukkaaseen maalintekopaikkaan ja se tekee vähintään sen yhden voittoon tarvittavan maalin. Vieraiden esitykset reissupeleissä ovat olleet surkeita koko kauden ja ne jatkuvat myös Olimpicolla.