Liiga to 19.10. klo 18:30

Ässät - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Patapaitojen pisteputki poikki – tuleeko HIFK:n vieraillessa lisää lunta tupaan?

Liigassa pelit jatkuu torstaina kahden matsin voimin ja sarjasta kolmantena löytyvä HIFK matkaa Poriin pirteän alkukauden pelanneen Ässien vieraaksi. Joukkueet kohtasivat jo kertaalleen kuun alkupuolella HIFK:n isännöidessä ja tuolloin Ässät onnistui kaivamaan extrapisteen voittolaukausten jälkeen. Tähän matsiin HIFK lähtee vieraissakin suosikkina selvästi vahvemman materiaalin turvin, mutta ei pisteet helpolla ole vieraiden matkaan lähdössä.

*Tsekkaa vihje loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto taskuun!

Alustavasti sarjan heikommalle puoliskolle arveltu Ässät on ollut yksi lyhyen kauden yllättäjistä. Patapaidat löytyy viidenneltä sijalta, vaikkakin esitykset ei aivan yhtä valoisaa tulevaisuutta lupaa. Ässät on ollut erikoistilanteissa umpisurkea ja se on varsin korkean laukaisuprosentin lisäksi joutunut nojaamaan paljolti Niklas Rubinin loistaviin otteisiin tolppien välissä. Peräti kymmenen ottelun mittainen pisteputki tuli viime kierroksella päätökseen, kun HPK oli kotiluolassa vahvempi lukemin 3-1.

HIFK ei ole kenties vielä pelkkää dominointia tarjonnut, mutta ei vieraiden alkukaudessa myöskään ole suuremmin moitittavaa. Täysin ilman pistettä HIFK on jäänyt ainoastaan ensimmäisellä kierroksella Tapparaa vastaan, mutta jatkoajan kautta ratkaisua on jouduttu hakemaan peräti kuudesti. Kahdesta edellisestä matsista irtosi vakuuttava voitot Kärppiä sekä KalPaa vastaan. Ylivoimapeli on toistaiseksi jäänyt nimimiehistä huolimatta yllättävänkin vaisuksi, mutta alivoimalla HIFK on ollut sarjan eliittiä.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kyoceran uutisminuutissa viikon puheenaiheet 60 sekunnissa ⏱️

🆙 11 matsin pisteputki
🎷 Red Classics
⛑️ Loukkaantumistilanne

#HIFK #Liiga

Ylijuoksua tästä ei kannata odottaa, mutta Uhmapelaajien arvioilla maltilliset betsit päästään iskemään HIFK:n yli 2,5 maalille varsinaisella peliajalla. Rubinia ei helpolla ohiteta, mutta HIFK:n pitäisi pystyä luomaan riittävät paikat useammallekin maalille ja myös vieraiden viimeistely on ollut hyvässä iskussa edellisissä otteluissa. Lisäksi erikoistilanteissa etu kääntyy HIFK:n suuntaan, vaikkakin Ässät on toki kotiyleisön edessä onnistunut huomattavasti paremmin kuin vieraissa.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ HIFK yli 2,5 maalille(60min), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Joukkueen maalit – HIFK yli 2,5(60min)” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 52,5€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.