ke 10.01. klo 18:30

Ässät - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ykkössentteri ja maalitykki takaisin kehiin! Piristyykö Ässät kouluttamaan repaleista HIFK:ta?

Ässät on tuskaillut viime aikoina hyökkäyspelaamisensa kanssa, kun HIFK puolestaan on joutunut tekemään useita hankintoja loukkaantuneiden pelaajien tilalle. Kummassakaan päädyssä tilanne ei tällä hetkellä ole ihanteellinen, mutta molemmat saavat pientä helpotusta MM-kisaurakkansa päätökseen saaneiden nuorukaisten palatessa kokoonpanoon.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta kierrätysvapaa ilmaisveto jopa 50€ saakka.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HIFK saa takaisin puolustaja Otto Salinin sekä hyökkääjä Aleksanteri Kaskimäen. Lisäksi Leo Komarovin paluu on jo lähellä, mutta Porin kamppailu saattaa tulla kovaluiselle hyökkääjälle liian aikaisin. Alakerrasta lienevät edelleen sivussa ainakin Aron Kiviharju sekä Petteri Lindbohm, Niko Seppälä, Kasper Kotkansalo ja Einari Luhanka. Paikkaajiksi hankituille Oskari Manniselle sekä Valtteri Kakkoselle on siis yhä käyttöä.

Isännille Nuorten Leijonien paluu seurajoukkueisiin ei voisi tulla parempaan paikkaan. Merkittävän määrän joukkueen maaleista tehtaillut Lenni Hämeenaho voi olla ratkaisevassa roolissa heti keskiviikkona, sillä Jere Härkälän miehistöllä on ollut viime aikoina valtavia vaikeuksia erityisesti viimeistelyssä ja kiekollisessa hyökkäyspelaamisessa. Viime viikolla sekä HPK että Kärpät pyyhkivät patapaidoilla suvereenisti lattiaa. Jan-Mikael Järvisen paluu on Hämeenahon tavoin on edessä jo HIFK:ta vastaan, mutta oululaisia vastaan loukkaantunut tehopuolustaja Martin Lefebvre lienee sivussa.

Porin Ässät

@PorinAssat
UPM otteluennakko: Jan-Mikael Järvinen ja Lenni Hämeenaho palaavat kokoonpanoon kotiottelussa HIFK:ta vastaan.

👉assat.com/fi-fi/article/…

#Ässät #Liiga

Löytääkö Ässät punaisen lankansa? Joukkue on ollut hiljattain hieman tuuliajolla, mutta sama pätee helsinkiläisiin. On kertakaikkisen hämmästyttävää, että kaudesta toiseen juuri samoihin aikoihin stadilaisten riveistä alkaa tipahdella ukkoja kuin sieniä sateella. Toisilla tyhjennysmyynnit kolkuttelevat jo ovella, mutta HIFK joutuu hakemaan täyteukkoja. Pakko tosin todeta, että tällä kertaa täydennyshaut ovat onnistuneet edes hieman paremmin kuin pahimmilla kausilla.

Betsimielessä tämä kamppailu on haastava, mutta HIFK:lle Pori ei ikinä ole helppo paikka ja kotikerroin vetää kaikesta huolimatta puoleensa. Hämeenahon ja Järvisen paluu piristää takuulla Ässien hyökkäys- sekä ylivoimapelaamista ja näkyy todennäköisesti välittömästi myös tulostaululla. Pitää myös muistaa, että Ässien puolustuslaatu ei ole kadonnut minnekään ja joukkueella on maalillaan kenties sarjan paras torjuja Niklas Rubin. Maltillisella panostuksella töräytetään lopullista kotivoittoa lapulle.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Ässät (voittaja sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 2,24.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.