Liiga la 12.03. klo 17:00

Ässät - HIFK

Liigan jumbo toimii HIFK:lle kasvojen ja itseluottamuksen kohottajana

HIFK ei saanut perjantaina mistään sisään, joten Ässät-ottelu tulee hyvään aikaan nostamaan joukkueen itseluottamusta. Isäntä on surkeassa vireessä ja odottelee ainoastaan kautensa päättymistä. Vaikka vierailija ei ole viime aikoina onnistunut täysin toivotulla tavalla hyökkäyspäässä, on sen yleisilme ollut hyvä.

Perjantaina Kärpille 0–1-futislukemin jatkoajalla taipunut HIFK on tehnyt muutamissa edellisissä otteluissaan yllättävän vähän maaleja. Paikoista homma ei ole jäänyt kiinni, mutta viimeiset ratkaisut ja erikoistilannepelaaminen ovat jonkin verran sakanneet. Kun vastassa on verrattain heikompi Ässät, on varsin odotettavaa, että paikkamäärä ja koko patoutunut odottama ladataan vasten kuuden ottelun tappioputkessa olevan porilaisjoukkueen kasvoja.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Vieraiden pelaajatilanne on erinomainen ja maalivahti Niilo Halonenkin on jo palannut kokoonpanoon. Michael Garteig oli pitkässä – lopulta lähes 180 minuuttia kestäneessä – nollaputkessa, joka katkesi perjantain jatkoaikatappioon. Ässät tuskin pääsee viisikkopelaamistaan reilusti tiiviimmäksi ja organisoidummaksi viime aikoina saanutta vierailijaa vastaan kovinkaan paljoa maalipaikoille.

Rökäletappio haiskahtaa jälleen Porin illassa, eikä Ässien tällä hetkellä jo kuuden ottelun mittainen tappioputki välttämättä katkea koko loppukaudella. Myös isäntä taipui eilen, kun se pelasi HPK:ta vastaan loppunumeroin 6–3. Lauantaille pelivalinnaksi otetaan, että HIFK voittaa vähintään kahdella maalilla (HIFK -1,5).

10 euroa pelirahaa