Liiga pe 16.12. klo 18:30

Ässät - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Säälittävää HIFK! Huojuvan tornin tukipilari Pakarinen puuttuu Leijonat-komennuksen myötä – kyykyttääkö Ässät?

HIFK uiskentelee jälleen todella syvissä vesissä. Kuuden ottelun otannalla joukkue on onnistunut saalistamaan ainoastaan kaksi pistettä ja viimeviikkoisen SaiPa-kotiottelun jatkoaikavoittoa lukuun ottamatta joulukuu on ollut erityisen ynseä. Viimeksi kun HIFK vieraili porissa, ei kerrottavaa hirvittävästi kotopuoleen jäänyt.

Ässät pelaa vahvaa loppuvuotta ja on ponnistanut sarjassa jopa iskuetäisyydelle suoraa pudotuspelipaikkaa silmällä pitäen. Viiden matsin otannalla Karri Kiven suojateille on tullut ainoastaan yksi tappio – joulukuun alussa kaatui Lukko ja viime viikonloppuna vierasreissulla TPS. Frölundasta tälle kaudelle Ässiin saapunut Niklas Rubin on ollut patapaitodoille maalivahtina pieni lottovoitto, eikä tiivis joukkuepuolustus ruotsalainen viimeisenä lukkonaan päästä helpolla edes HIFK:ta.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Helsinkiläisillä on ollut viime aikoina suuria haasteita saada tulosta aikaiseksi. Puolustajistosta esimerkiksi Kasper Kotkansalo on sivussa ja Johan Motin kärsii pitkää pelikieltoa – kaiken kukkuraksi kärkikorin hyökkääjistä Iiro Pakarinen on tällä hetkellä Leijonien matkassa ja Sebastian Dyk vielä pitkään sairasutvalla. Toki Ville Peltosen miehistön puolustajatilanne on hieman helpottanut viime aikoina, kun Christian Kåsastul saapui norjalaisvahvistuksena ja Boston Bruinsin organisaatiosta löytyi Victor Berglund.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
Kyoceran uutisminuutissa viikon puheenaiheet 60 sekunnissa ⏱️

👌 Berglund pisteillä debyytissään
🦁 Maajoukkuekomennuksia
⛑️ Loukkaantumistilanne

#HIFK #Liiga

Vierailija on toki repaleinen edelleen ja itseluottamus ei voi parhaalla mahdollisella tolalla olla. Ässät puolestaan on jalkeilla käytännössä parhaalla kokoonpanollaan ja menossa aivan päinvastaiseen suuntaan, mikä näkyy myös kerroinasettelussa. Joukkueiden edellinen keskinäinen kohtaaminen reilu kuukausi takaperin pelattiin niin ikään Porissa ja tuolloin patapaidat vyöryivät 4–2-kotivoittoon.

Pitää muistaa, että isäntä on laadukas paitsi tasakentällisin myös alivoimalla (82,81%). HIFK:n ylivoima on hieman parantunut, mutta se on edelleen sarjan kolmanneksi huonointa (13,68%). Tasakentällisin HIFK ei ole etevä luomaan laadukkaita maalipaikkoja vaan sen pelaaminen on melkoista puuroilua – onhan joulu sentään tulossa. Tällä kertaa pelivalinnaksi maistuu, että HIFK tekee korkeintaan yhden maalin (alle 2,0). Jos Peltosen miehistö yllättää ja onnistuukin kahdesti, panos palautuu.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin nuhaisen vierailijan kautta “HIFK alle 2.0 maalia” -kohteelle, veto osuu HIFK:n tehdessä korkeintaan yhden maalin. Jos HIFK kuitenkin tekee kaksi, saat alkuperäisen panoksesi takaisin.

Matsin jälkeen sinulle maksetaan erikseen 25€ ilmaisveto – kävipä alkuperäisessä betsissä miten tahansa. Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Team Totals – HIFK alle 2,0” 25€ panoksella ja voit voittaa 46€.
4. Kun betsi ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.