Liiga la 12.02. klo 17:00

Ässät - HPK

Onko HPK:n vuoro hakea ilmaiset sarjapisteet Ässiltä?

Ässät yrittää metsästää viikon toista voittoaan, kun vastassa on HPK. Liigan viimeisenä majailevan porilaisjoukkueen ilonaiheet ovat vähissä ja luulemme saman laulun jatkuvan myös HPK:ta vastaan. Joukkueen pelaamisesta on vaikeaa löytää punaista lankaa. HPK on edellä kaikilla osa-alueilla. Pelivalintamme onkin HPK:n vierasvoitto.

Ässät on hävinnyt viimeisistä kymmenestä ottelustaan kahdeksan. Erityisen kuvaava oli viimeisin ottelu HIFK:ta vastaan. Helsinkiläiset pelasivat umpisurkeasti ja haluttomasti läpi matsin, mutta Ässät ei onnistunut nappaamaan voittoa, vaikka sitä tarjottiin hopealautasella. Ässät rimpuili mukana puolet ottelusta, mutta lopulta HIFK iski kolme maalia seitsemään minuuttiin ja se rimpuilu riitti siihen. Ässät puolustaa kelvollisesti, mutta kaikki ilo joukkueen hyökkäyspelistä on kadonnut. Mitään luovuutta tai taistelua ei ole ollut pitkään aikaan, vaikka taitavia yksilöitä joukkueesta löytyykin.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

HPK sen sijaan on nousemassa kovaa vauhtia jo kuuden sakkiin. Kerho on jäänyt vain kahdesti ilman pisteitä viimeisten kymmenen ottelun aikana. Joukkueen ehdoton ykkössankari on ollut maalivahti Daniel Lebedeff. Hänen torjuntaprosenttinsa on maaginen 94,27 ja päästettyjen maalien keskiarvo 1,47. Moiset lukemat eivät tietysti olisi mahdollisia, ellei HPK:n puolustuspeli toimisi kuin ajatus. Ässillä tulee olemaan erityisen vaikea ilta maalinteon osalta.

Ässien peli näyttää siltä, että joukkue jo odottelee kesälomaa. HPK taas on vasta päässyt kunnolla vauhtiin. Joukkueiden peli-ilmeen, materiaalieron ja viime aikaisten suoritusten eron perusteella pidämme HPK:ta ylivoimaisena ennakkosuosikkina. Kakkosta hipova kerroin täyttää tuottovaatimuksen helposti, joten ruksitamme lapulle luottavaisin mielin HPK:n vierasvoiton.

10 euroa pelirahaa