to 15.02. klo 18:30

Ässät - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kolmastoista kerta toden sanoo – pystyykö HPK aiheuttamaan Ă„ssille lisää harmaita hiuksia?

Torstaina kamppaillaan jälleen Porissa, kun kovasti pisteitä kaipaava Ässät saa kultaisen mahdollisuuden HPK:n saapuessa vieraaksi. HPK on ajautunut karuun tappioputkeen ja Ässien kannalta tappio olisi valtava pettymys. Suosikista ei ole siis epäselvyyttä, mutta Ässillä on ollut omat ongelmansa eikä HPK:n yllätystä voi jättää täysin pois laskuista.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa 25€ ilmaisveto!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ässät on haastavassa tilanteessa – viimeisistä sijoista kymmenen parhaan sakkiin käydään hurjaa vääntöä ja KooKoo sekä Sport hengittää kovasti niskaan. Vaikealla otteluohjelmalla on ollut osansa viimeaikaisissa tappioissa, mutta kotona vain yksi piste SaiPaa vastaan oli todella iso pettymys. Ässät ei myöskään aivan parhaalla rosterilla pääse operoimaan, sillä sivussa ovat ainakin Martin Lefebvre, Jesse Joensuu, Patrik Juhola, Tuomas Salmela sekä Jonathan Davidsson.

Porin Ässät

@PorinAssat
Illan tilastot tarjoaa Festum Accounting.

#Ässät #Liiga

HPK:n tilanne näyttää tällä hetkellä juuri siltä, että tämän kauden osalta on luovutettu ja loput pelit halutaan nopeasti alta pois. Vieraat uiskentelee tukalassa 12 ottelun mittaisessa tappioputkessa ja matkan varrella on kertynyt vain kaksi pistettä. Vähemmällä vastuulle jääneillä pelaajilla luulisi kuitenkin motivaatiota riittävän ja Ässien kaltaiselle pudotuspelipaikasta kamppailevalle joukkueelle ei varmastikaan haluta ilmaiseksi pisteitä jakaa. Matsin lähtiessä väärille raiteille lukemat voi kuitenkin riistäytyä käsistä.

Kyllä se sieltä vielä tulee.

Turvaa tappion hetkellä - @Lahi_Tapiola

#HPK #Liiga #Hämpton #LähiTapiola

HPK on juuri nyt huono joukkue, siitä ei pääse mihinkään. Ässien tilanne ei kuitenkaan ole tällä hetkellä niin paljoa valoisampi, että mistään jättisuosikista voitaisiin puhua. Patapaidoilla paineet alkaa kasautua ja lisäksi maalinteko on ollut isännillä ongelmana läpi kauden, joten se tuskin saa kaikkea irti HPK:n ahdingosta. Kertoimet on sitä luokkaa, että Betstron tarjoamalla 3,30 kertoimella on napattava pieni siivu HPK:n tappioputken päättymiselle lopullisen voiton muodossa.

Ensi talletuksesta 25€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 25€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TĂ„STĂ„.
2. Avaa pelitili ja talleta 25€.
3. 25€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattisesti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.