Liiga la 28.01. klo 17:00

Ässät - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Loppuunmyydyssä Porissa nähdään huikeaa kiekkoviihdettä – vedonlyöjälläkin iskun paikka

Lauantain Liiga-kierroksella Ässät ottaa mittaa Ilveksestä. Tupsukorvat pelasivat eilen kuluttavan ottelun Tapparaa vastaan, mutta odotamme, että tänäänkin kaukalossa nähdään runsaasti maaleja. Kerroinkin sille on poikkeuksellisen houkutteleva.

Ässät tunnetaan hyvästä puolustuspelistään, mutta viime aikoina myös patapaitojen peleissä on tehty runsaasti maaleja. Kymmenestä ottelusta peräti neljässä on tehty minimissään kuusi maalia. Ilveksen maalintekovoiman taas tuntevat kaikki. Tupsukorvilla on Liigan paras ylivoima ja hyökkäys, joka on tehnyt eniten maaleja koko sarjassa.

TALLETA 30€ - SAAT 150 KÄTEISKIERROSTA! 🔥🔥

Talleta 30 euroa ja saat 150 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä! Voitot saat pitää itselläsi – älä siis odota vaan toimi heti!

PELAA TÄSTÄ

Tampereen Ilves

@ilveshockey
Liigan kaikki 20 maalia tehneet pelaajat:

— Joona Ikonen 🔥

#Ilves
#Liiga
@CMoreSportFi

Korkean maalimäärän puolesta puhuu myös Ilveksen maalivahtivalinta. Marek Langhamer pelasi perjantaina Tapparaa vastaan, joten hän saa todennäköisesti huilata lauantain ottelussa. Ilveksen tolppien väliin pääsee Jakub Malek, joka on kaukana Langhamerin tasosta. Malek on pelannut tällä kaudella 15 Liiga-ottelua torjuntaprosetilla 90,38.

Isomäen jäähalli on lauantaina lähestulkoon loppuunmyyty, joten Ässät lähtee otteluun varmasti vauhdikkaasti ja aggressiivisesti, eikä turhaa peruuttelua nähdä. Vastustaja Ilves tekee myös paljon maaleja, eikä kakkosvahti vakuuta. Pelivalintamme siis on, että ottelussa syntyy yli 5,5 maalia. Veto osuu, jos ottelu päättyy esimerkiksi 5-1, 4-2 tai 7-4 lukemiin.

Iske veto sisään tuplakertoimella:

1. Avaa pelitili Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Talleta 10 – 100 € ja saat talletuksesi tuplana.
3. Pelaa talletus+bonus vedolle Maalimäärä yli 5,5 kertoimella 2,35.
4. Kun vetosi voittaa, olet käytännössä lunastanut tuplakertoimen 2 x 2,35 🤘

*Tarjous vain uusille asiakkaille.