Liiga pe 24.02. klo 18:30

Ässät - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Porissa tehottomien taisto – Ă„ssät ja Jukurit ei maaleilla mässäile!

Runkosarjan loppu lähestyy ja perjantaina taistellaan jälleen isoista pisteistä Porissa, kun Jukurit matkaa Ässien vieraaksi. Kumpikaan joukkueista ei aivan huippuiskussa otteluun lähde, joten on mielenkiintoista nähdä kumpi joukkueista löytää seuraavan vaihteen kovassa paikassa. Viimeisin kohtaaminen kaksikon välillä käytiin helmikuun alussa ja silloin Ässät kävi ryöstöretkellä vieden pisteet lukemin 2-1. Vähämaalista ja ennen kaikkea äärimmäisen tasaista matsia sopii jälleen odottaa.

Ässät on edellisistä seitsemästä ottelusta voittanut vain kaksi, joten parannettavaa on paljon. HPK kaatui tiukan taiston jälkeen voittolaukausten jälkeen ja heittopussi SaiPan se voitti edellisessä ottelussa lukemin 4-3. Vaikka voitto lopulta tuli, ei tiukat lukemat ja kolme päästettyä maalia SaiPan tasoista joukkuetta vastaan liikaa kehuja kerää.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Porin Ässät

@PorinAssat
Hyvät naiset ja herrat:

RASMUS KORHONEN.

🔥🔥🔥

đź“ş @CMoreSportFi

#Ässät #Liiga

Tällä hetkellä isäntien suurimmat huolet löytyy sairastuvalta, sillä joukkueen selkäranka Niklas Rubin on joutunut olemaan tovin sivussa. Ässät harvemmin hyökkäyssuuntaan dominoi, joten illasta toiseen joukkue tarvitsee tukipilarin tolppien väliin ja Rubinin avulla Ässät on ollut tällä kaudella vaikeasti kaadettava joukkue.

Jukurit on tällä hetkellä kolme pistettä kymmenettä sijaa pitävää HPK:ta perässä ja takana KooKoo on pisteen päässä, mutta sillä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Hiljattain tullut viiden ottelun voittoputki toi lisää eloa vieraiden tekemiseen, mutta silloinkin kolme pistettä jäi saamatta tasapelin takia. Kahdessa edellisessä ottelussa Jukurit on jälleen laitettu ruotuun HIFK:n ja Pelicansin toimesta tylysti yhteismaalein 3-10.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Liam Kirkin kavennusosuma jäi lopulta laihaksi lohduksi Pelicansia vastaan tiistaina, mutta olihan tämä kaunista katseltavaa!

đź“ş @CMoreSportFi #Jukurit #Liiga

Uhmapelaajat lähtee tasaiseen taistoon vähämaalisuuden kautta alle 5,0 maalin linjalla varsinaiselle peliajalle. Jukurit on ollut koko kauden mittapuulla joukkueista tehokkaampi hyökkäyssuuntaan, mutta viime aikoina se on kuulunut Ässien kanssa sarjan vähämaalisimpiin joukkueisiin. Rubinin poissaolo on toki suuri miinus kotijoukkueelle, mutta ottelun isot panokset varmasti karsii turhia riskejä pois, joten lopulta mitään tykitystä tuskin on Jukureiden toimesta luvassa.