la 30.12. klo 17:00

Ässät - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukurit metsästää neljättä peräkkäistä voittoa – kostautuuko Ă„ssien tehottomuus jälleen?

Liigassa vuoden 2023 viimeiset ottelut käydään lauantaina ja Porissa yhä maalihanojen avautumista odottava Ässät saa vieraaksi neljättä peräkkäistä voittoa metsästävän Jukurit. Molemmat pelasi tiistaina sekä torstaina, joten sen suurempaa lepoetua ei ole kummallekaan tarjolla. Ässät joutuu jälleen turvautumaan vahvaan puolustus työskentelyyn, sillä maalijuhlissa se jää kakkoseksi.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi jopa 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ässät löytyy sarjan keskikastista ja läpi kauden maalinteon tuskaisuus on hidastanut patapaitojen menoa – vain HPK ja SaiPa on viimeistellyt vähemmän osumia. Ässät on ollut hyökkäyspäässä tasaisen heikko jo pidempään ja edellisten 20 ottelun aikana se on vain kahdesti viimeistellyt varsinaisen peliajan puitteissa yli kaksi maalia. Maalintekoa on vaikeuttanut myös Lenni Hämeenahon oleminen nuorten maajoukkueen matkassa. Hämeenaho on edelleen Ässien paras maalintekijä 11 osumalla.

Porin Ässät

@PorinAssat
Illan tilastot tarjoaa Festum.

#Ässät #Liiga

Jukurit pääsi pelaamaan kolme ottelua peräkkäin kotiyleisön edessä eikä se jättänyt mahdollisuutta käyttämättä, kun JYP, Pelicans sekä KooKoo kaatui komeasti yhteismaalein 14-5. Jukurit on hyvin mukana taistelemassa paikasta kuuden parhaan joukossa ja tällä hetkellä peli kulkee varsin mukavasti molemmissa päädyissä kaukaloa. Jukureilta Konsta Helenius on junnukisoissa, mutta toisin kuin Ässillä, on vierailla yläkerrassa laatua laajemmalla säteellä.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
VOITTO!🔥🔥🔥

Melkoinen ilotulitus vuoden viimeiseen kotimatsiin, tärkeät kolme pistettä näppiin ja voittoputki kolmen pelin mittaiseksi!

Tämä vuosi pistetään pakettiin lauantaina Ässien vieraana Porissa!

#Jukurit #Liiga #Tehomet

Uhmapelaajien pelivalinnaksi päätyy Jukureiden lopullinen voitto 1,98 kertoimella. Ässät nappasi hiljattain kaksi kovaa voittoa kärkijoukkueista Ilveksestä ja Tapparasta varsinaisen peliajan jälkeen, mutta muuten isäntien meno on ollut vaisua. Lisäksi Jukurit on päässyt taas vahvaan iskuun ja Ässien maalilla on pientä epävarmuutta, sillä Niklas Rubin oli sivussa torstain Pelicans-ottelusta. Jukureilta ainakin Linus Nässen, Oliver Larsen, Otto Mäkinen ja Niklas Peltomäki ovat sivussa, joten panoksen kanssa pidetään maltti mukana.

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Jukurit” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.