ke 13.12. klo 18:30

Ässät - JYP

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tehottomien taisto – riittääkö edes sarjan paras ylivoima Ă„ssien kaatamiseen?

Keskiviikkona aloitetaan viikko Porissa, jossa Ässät saa vieraaksi JYPin. Ässät on toistaiseksi kerännyt kolme pistettä vieraita enemmän, mutta sillä on myös kaksi ottelua enemmän pelattuna. Lähtökohdat taistoon on erittäin tasaiset, mutta kotiedun myötä Ässät saa niukasti suosikin aseman itselleen. Maajoukkueen matkassa Ässiltä on Libor Zabransky ja JYPiltä puolestaan kutsun sai Tobias Winberg.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 5×20€ ilmaisvetoja!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TĂ„STĂ„

Ässät on tällä hetkellä jumittuneena keskikastiin eikä se tarjoa kovinkaan suuria yllätyksiä. Oma pääty on Liigan eliittiin kuuluvan Niklas Rubinin turvin hyvin varjeltuna, mutta hyökkäyspäässä tehot on olleet jo pidempään kadoksissa. Erikoistilanteissa Ässät jää kakkoseksi, sillä vaikka JYPin alivoima on heikkoa, on vierailla ylivoimapeli edelleen sarjan parasta isäntien löytyessä sijalta 11.

Porin Ässät

@PorinAssat
Illan tilastot tarjoaa Festum.

#Ässät #Liiga

JYP lähtee metsästämään toista peräkkäistä voitto vaisumman jakson jälkeen. Ennen viimeisintä voittoa Sportista JYP onnistui kahdeksan ottelun aikana voittamaan ainoastaan KalPan kahdesti. Maalinteon kanssa vierailla on ollut yllättävän suuria ongelmia, sillä 10 ottelun otannalla maaleja on syntynyt vain 22. Se toki on pari enemmän mitä isännillä, mutta JYPillä ei ole Ässien tasoista alakertaa paikkaamaan tehottomuutta. Aikaisemmin viikolla JYP ilmoitti jatkavansa hyökkääjä C.J Smithin sopimusta loppukauden ajaksi. Smith avasi maalihanat iskemällä voittomaalin Sportin verkkoon.

JYP Jyväskylä

@JYPJyvaskyla
Kova taistelu, joka tällä kertaa palkittiin kolmella pisteellä.

🚨 Puustinen 2+0
🚨 Smith
🏒 Turkulainen 0+2
🧱 Vehviläinen 93,55%

Jatketaan keskiviikkona 13.12 Porissa. Silloin käydään Ässien vieraana.

#JYPliiga #Liiga

Vetovalinnaksi päätyy alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla. JYPin hyökkäyspeli on ollut tukkoista viime aikoina ja Ässillä se on ollut sitä jo pidempään. Erikoistilanteet on Ässille suuri uhka, mutta Rubin pystyy parhaimmillaan pitämään joukkuetta yksin pystyssä ja tasakentällisin Ässät on vahvoilla. Jos tili XLBetille vielä puuttuu, tsekkaa alta ohjeet ja ota buukkeri valikoimaan!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ässät-JYP alle 4,5 maalia(60min)” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.