Liiga ma 31.01. klo 18:30

Ässät - JYP

Ässät ei ole vieläkään voittanut tänä vuonna – Uhmapelaajat on vakuuttunut vieraista

Ässät yrittää katkaista jo kahdeksan ottelun mittaiseksi venynyttä tappioputkeaan yllättäen kaksi ottelua peräkkäin voittanutta JYPiä vastaan. Vierailija pudotti porilaiset edelliskierroksen voittonsa myötä jumbopaikalle. Vierailija on taatusti täynnä itseluottamustaan voitettuaan vieraissa niin Helsingissä kuin Kuopiossakin.

JYP on nousujohteisessa kevätvireessään kaadettuaan HIFK:n maalikarkeloissa 6–7-numeroin ja sittemmin KalPan vieraissa lauantaina lukemin 2–4. JYP sai edellisessä ottelussaan junioritähtensä Joakim Kemellin takaisin kokoonpanoon pitkän loukkaantumisen jälkeen, mutta 17-vuotias ei vielä hirvittävästi pelannut. Ässien vieraana täysipainoinen pelikunto lienee lähempänä myös tulevan ykköskierroksen NHL-varauksen osalta. Tulevassa ottelussa myös tuore HIFK-vahvistus Tobias Winberg luistelee ensimmäistä kertaa jyväskyläläisten alakerrassa.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Porilaisten viime viikko oli melko synkkä, kun sen tappioputki sai jatkoa. Joukkue hävisi keskiviikkona TPS:lle maalein 2–1 ja loppuviikosta jopa SaiPa oli sitä vahvempi Isomäessä peräti numeroin 5–6 päättyneessä väännössä. Ässien maalivahtiosasto ei jälkimmäisessä ottelussa erityisemmin vakuuttanut, mutta se ei ollut ainoa ongelma. JYPiä vastaan porilaisten maalilla aloittaa Konstantin Volkov, joka vaihdettiin kolmen lappeenrantalaisten tekemän maalin jälkeen sivuun edellisottelussa.

Huomionarvoista on, että JYP vaikuttaisi paitsi löytäneen tehonsa myös erikoistilannepelaamisensa. Toki otanta on kapea, mutta Helsingissä joukkue onnistui tekemään HIFK:n kahdeksasta kaksiminuuttisesta peräti viisi ylivoimamaalia. Ässät lähtee kertoimissa otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina, mikä on pieni yllätys – JYPin tuloskunto on kova, eikä Ässät ole vieläkään kyennyt voittamaan ensimmäistäkään ottelua vuodenvaihteen jälkeen.

Pelivalinnaksi otetaan lopullinen vierasvoitto (JYP ML). Markkinoiden parhaat kertoimet, hulppean talletusbonuksen ja luotettavat kotiutukset tarjoilee 22bet – pistä kohde sisään ja nappaa JYPin avulla helpot massit.

10 euroa pelirahaa