Liiga to 17.03. klo 18:30

Ässät - KalPa

KalPalla ei ole varaa menettää pisteitä – saako Ă„ssien tappioputki jatkoa?

Porissa Ässien murheellinen kausi saa torstaina jatkoa, kun äärimmäisen isoista pisteistä taisteleva KalPa asettuu vastaan. Paineettomuus ja sitä kautta rentous voisi olla Ässien ase, mutta siitä ei ole toistaiseksi ollut mitään apua, vaan enemmänkin päin vastoin. KalPa on vieraissakin valtava ennakkosuosikki eikä Ässien tappioputkelle näy loppua.

Viimeinen sija tulee olemaan Ässien kohtalona eikä suuremmin yllättäisi, jos patapaitojen voitot tältä kaudelta on jo nähty. Viimeisten 15 matsin aikana voittoja on kertynyt vain kolme, kerran varsinaisella peliajalla. Toinen kahden pisteen voitto tuli tosin KalPan vieraana helmikuun alussa. Nyt tappioita on seitsemän putkeen – vastassa on ollut useita kovia joukkueita ja sairastumiset on kasvattanut taakkaa entisestään. Peli ei kulje millään osa-alueella, mutta ennen kaikkea tehoton hyökkäys on ollut piinaava vaiva – nyt lisäksi sisäisen pistepörssin jaetulla kärkisijalla oleva Derek Barach on sivussa.

đź’Ł KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA đź’Ł

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KĂ„TEISKIEKKAASI TĂ„STĂ„

Kymmenen parhaan joukkoon pääsemisestä käydään valtavan kovaa kamppailua. Kuopiolaisten erittäin vahva vire toi helmikuussa mukavasti voittoja, mutta edellisissä otteluissa pisteitä on päästetty menemään. Sportia vastaan kolmen pisteen voitto kääntyi loppuhetkillä yhteen pisteeseen. Tapparaa ja TPS:ää vastaan peliesityksillä olisi ollut enemmänkin tarjolla, mutta saldoksi jäi vain yksi piste. Positiivista on, että maalilla Eero Kilpeläinen on päässyt tärkeään aikaan hyvään vireeseen, kun ennen edellistä matsia viiden ottelun aikana kiekko pääsi selän taakse vain neljästi varsinaisella peliajalla.

Ässillä on tällä hetkellä kaikki alhaalla aina pelillisestä tasosta itseluottamukseen. KalPa on tasoltaan selvästi edellä tasaviisikoin sekä erikoistilanteissa – vastakkain on KalPan sarjan toiseksi tehokkain ylivoima ja isäntien Liigan huonoin alivoima. KalPa on edellistä ottelua lukuun ottamatta saanut pidettyä oman päädyn hyvin hallinnassa, mikä tulee olemaan valtava ongelma Ässien tehottomalle hyökkäykselle. KalPan suoralle voitolle tarjottu 1,71 kerroin poimitaan kokeiluun.

.


💣  Pelaa 200 käteiskierrostasi tästä 👀


 

10 euroa pelirahaa