Liiga pe 14.01. klo 15:30

Ässät - Kärpät

Ässille tarjotaan tajuton kotikerroin! Kärppien kustannuksella on mässäillyt viime aikoina yksi jos toinenkin ryhmä

Ässät tavoittelee vuoden ensimmäistä voittoaan, kun se kohtaa Kärpät perjantaina. Patapaidat oli voittanut jo viisi ottelua peräkkäin, mutta sitten iski totuus vasten kasvoja. Joukkue on tehnyt toistaiseksi kolme ottelua kestäneen tappioputkensa aikanaainoastaan viisi maalia. Kärpät ei ole sen suuremmin vakuuttanut, joten piileekö tässä iltapäiväkamppailussa kotijoukkueen uusi nousu?

Karri Kivi sai Ässät loppuvuodesta huimaan lentoon, mutta nyt joukkue on hävinnyt kolmesti peräkkäin. Viime viikonloppuna Ilves nappasi porilaisia vastaan kahdesti voiton ja keskiviikkona Jukurit oli kotonaan vahvempi numeroin 4–1. Joukkueen pelaamisessa ei sinänsä ole tapahtunut suurta notkahdusta huonompaan suuntaan, vaikka tulostaso ei ole säilynyt.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kärppien pelaaminen puolestaan notkahtelee illasta, ottelusta, erästä ja vaihdosta toiseen. Lauri Mikkolan joukkue on pystynyt nappaamaan vaivaiset kaksi voittoa kahdeksassa edellisessä ottelussaan. Pikkupedot käynnistelivät vuoden kahdella kotikamppailulla, joissa molemmissa tuli tukkaan. Hauska sinänsä, että samat vastustajat ovat kylvettäneet tammikuussa molempia perjantaina askissa olevia ryhmiä.

Ässät on kotiotteluissaan kolmen väännön pisteputkessa ja ailahteleva vierailija tarjoaa oivan mahdollisuuden tolkuttomaksi altavastaajaksi kertoimissa lasketulle isännälle. 1X2-malliseen kotivoittoon tartutaan sopivalla panostuksella ja napsitaan palautukset yli kolminkertaisena.

10 euroa pelirahaa