pe 05.01. klo 18:30

Ässät - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hurja ero hyökkäyspäässä! Rökittääkö lepoedun saava Kärpät jälleen vastustajansa?

Kärppien kurssi on kääntynyt viime aikoina nousuun ja se on mättänyt neljässä edellisessä ottelussaan peräti 21 maalia. Toki joukkue on myös ylittänyt lyhyellä otannalla odottamaa melkoisesti, mutta tehoja oli pitkään odoteltu ja nyt niitä on myös saatu. Ässät jäi kiikareille Hämeenlinnassa torstaina ja perättäisen pelipäivän ottelussa vastassa on yksi sarjan kovakuntoisimmista joukkueista.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Aiemmat ottelut joukkueiden välillä ovat olleet tasaisia vääntöjä, mutta Kärpät on onnistunut kääntämään ne itselleen. Vierailla on myös lepoetu perjantaina, sillä se huilasi torstaina kaadettuaan JYPin torstaina 3–6-numeroin. HIFK:sta lainassa oleva maalivahti Tomi Karhunen on saanut kolme perättäistä starttia ja esiintynyt vahvasti edukseen – otannan saldo Kärpille on maksimaaliset yhdeksän pistettä.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärpät kävi eilen ryöstöretkellä Hippoksen Hornankattilassa! 😎 Tänään matka jatkuu kohti Poria💪🏼

#Kärpät #Liiga

Ässät ei ole vakuuttanut hyökkäyssuuntaan ja viidessä edellisessä ottelussaan se on pystynyt viimeistelemään vaivaiset viisi maalia tasakentällisin. Kärpät on iskenyt vastaavalla otannalla peräti 16 täysosumaa viidellä viittä vastaan. Tietysti maalintekokilpailu – jollaisia reissulaiset ovat viime aikoina harrastaneet – on varmasti viimeinen asia, mitä Ässät haluaa. Patapaitojen paras pelaaja on tällä hetkellä joukkueen maalivahti Niklas Rubin.

Lenni Hämeenaho on yhä Nuorten Leijonien mukana, mutta miehen tehoja odotellaan isäntien leirissä kovasti takaisin Poriin. Lisäksi Jan Mikael-Järvinen ja Juuso Ikonen ovat Ässien puolelta merkittäviä poissaolijoita. Vierailla Kasper Björkqvist sekä Joose Antonen ja puolustaja Joel Olkkonen ovat olleet viime aikoina sivussa loukkaantumisten vuoksi. Nick Ritchie puolestaan on tammikuun loppuun saakka pelikiellossa ja Nuorten Leijonien matkassa ovat maalivahti Niklas Kokko sekä Emil Pieniniemi.

Kärpissä rivit ovat syvät ja viime aikoina useat yksilöt ovat nostaneet tasoaan, mikä näkyy myös tuloksissa. Joukkue voisi olla kertoimissa jopa selvempi ennakkosuosikki, mutta tämä kelpaa Uhmapelaajille. Lapulle naulataan vierasvoitto (1X2 – Kärpät).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Kärpät (1X2) kertoimella 2,33.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.