pe 08.12. klo 18:30

Ässät - Kärpät

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jääkö Satakunnan kiertueelta luu käteen? Kärpät jatkuvasti ongelmissa laatujoukkueita vastaan!

Onko Kärpät toipunut järkyttävästä 0–7-tappiostaan? HIFK pyyhki oululaisilla lattiaa totaalisesti viime lauantaina, eikä vastustajien taso tulevana viikonloppuna ole lainkaan huonompi. Ässät ei ilmaisia maalipaikkoja jakele ja vierailla oli jo edellisessä keskinäisessä väännössä merkittäviä viimeistelyvaikeuksia. Jatkuvatko tutut ongelmat?

Kirves ja Ilves! Ota eeppinen superkerroin Tampereen paikalliseen tästä

Kärpät tarpoo syvissä vesissä. Viime viikolla vastassa olivat sarjan kärkipäästä Tappara sekä HIFK kahdesti ja Lauri Marjamäen suojattien saldoksi kolmesta matsista muodostui yksi piste. Heikko tekeminen kulminoituu siihen, että joukkueella on vain yksi toimiva kentällinen. Arttu Hyryn johtama nelosvitja on ainoa, joka Kärpiltä pystyy suoriutumaan omalla tasollaan tai jopa vähän sen yli illasta ja ottelusta toiseen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ässät puolustaa keskialuetta tarmokkaasti ja joukkueen oman puolustusalueen keskustassa ei ilmaiseksi pääse yksikään tähtisikermä temmeltämään. Vierailla on ollut pahoja viimeistelyvaikeuksia, eikä maalipaikkoja ole liukuhihnalta Isomäen illassa tarjolla. Ylivoimalla Kärpät voisi tehdä tulosta, mutta kurinalainen Ässät ei liikaa jäähypenkkiä kuluta. Toisaalta myös oululaisten erikoistilannepelaaminen laatujoukkueita vastaan on jättänyt toivomisen varaa.

Tšekkipuolustaja Martin Jandus on ollut tovin sivussa loukkaantumisen vuoksi ja Peter Tiivola istuu penkitettynä katsomossa. Jandusia lukuun ottamatta joukkue on tiettävästi kasassa eli uusia loukkaantumishuolia ei pitäisi olla. Kaikki viittaa kuitenkin siihen, että oululaisille on äärimmäisen haastava viikonloppu tulossa Satakunnan kiertueella. Perjantaille pelivalinnaksi napataan lopullinen kotivoitto (Voittaja sis. Jatkoaika ja rankkarit – Ässät).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Ässät (Voittaja – sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 1,91.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.