Liiga la 07.01. klo 17:00

Ässät - KooKoo

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ässien ruotsalaismuuri pitää – kertoimien hajonta kannattaa käyttää hyödyksi

Lauantaina Liigassa nähdään huippujännittävä kamppailu Ässien ja KooKoon välillä. Ässät on runkosarjassa 9. sijalla ja KooKoo 11. sijalla kuuden sarjapisteen päässä. Kun keväällä jaetaan lopullisia pudotuspelipaikkoja, on tämän ottelun lopputuloksella valtava merkitys, kenen pelit päättyvät runkosarjaan ja kenen eivät.

Ässät on ollut viime aikoina hurjassa vireessä. Joukkue on kolmen ottelun voittoputkessa, jonka aikana porilaiset ovat kaataneet TPS:n (4-3), Ilveksen (1-0) j Kärpät (2-1). Ässien menestyksen salaisuus on kärsivällinen puolustustaminen ja timanttinen maalivahtipeli. Ässät selvästi luottaa omaan maalivahtiinsa ja antaa vastustajien laukoa vapaasti huonommilta sektoreilta. Parhaat maalintekopaikat taas puolustetaan pois. Ässien menestyksestä ei voi puhua mainitsematta maalivahti Niklas Rubinia. Ruotsalainen on pelannut tällä kaudella 32 ottelua torjuntaprosentilla 92,28. Tällä hetkellä hän on koko Liigan kuumin maalivahti.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Liiga

@smliiga
🚨 Hupsista keikkaa! 😅 Kiekko karkaa Ässien siirretyn rangaistuksen aikana TPS:n tyhjänä ammottavaan maaliin. 🥅

Maali merkitään lopulta @PorinAssat-maalivahti Niklas Rubinille, josta tulee seurahistorian 1. maalintekijänä onnistunut maalivahti. 👏

📺: @CMoreSportFi

#Liiga

Joulun jälkeen KooKookin on pelannut erinomaisesti. Neljästä ottelusta on tullut vain yksi tappio, kun Lukko oli parempi maalein 5-3. Voitot ovat tulleet taas heikommista joukkueista: SaiPasta, Sportista ja JYPistä. Annammekin Ässien suorituksille huomattavasti enemmän arvoa. KooKoon hyökkäyksessä on ehkä enemmän potkua, mutta Ässät puolustaa paremmin ja joukkueen maalivahti on aivan eri tasolla.

Odotamme ottelusta tasaista, mutta pidämme Ässiä pienenä ennakkosuosikkina. Hajallaan olevat kertoimet kertovat myös tasaisuudesta, mutta ne tarjoavat vedonlyöjälle erinomaisen mahdollisuuden. MobileBetiltä saa Ässien kotivoitolle kertoimen 2,55, mitä ei voi jättää käyttämättä.