Liiga pe 01.12. klo 18:30

Ässät - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Ă„ssät ja Lukko vaikeuksissa – jääkö Satakunnan derbyssä jälleen maalit vähiin?

Satakunnan derby on luvassa perjantaina, kun Ässät pääsee isännöimään Lukkoa kauden kolmannessa keskinäisessä kohtaamisessa. Kaksikko otti edellisen kerran yhteen tuplapelien muodossa noin kuukausi takaperin – Lukko nappasi molemmista voitot ja yhteensä viisi kuudesta pisteestä. Tällä hetkellä ottelun lähtökohdat on erittäin tasaiset, sillä oikeastaan kummallakaan ei peli kulje.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi 25€ ilmaisveto!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TĂ„STĂ„

Viihdearvon ja maalijuhlien toivossa Ässien pelejä on ollut turha katsoa viime aikoina. Maaottelutauon jälkeen Ässät on nähty kaukalossa viidesti – jokaisella kerralla ottelu on ratkennut maalin erolla ja vain kerran päästiin varsinaisen peliajan puitteissa viiteen maaliin. Viimeisissä 10 ottelussa Ässät on tehnyt keskimäärin alle kaksi maalia ottelua kohden, joten edes vahva puolustus ja huippuvahti Niklas Rubin ei ole riittänyt voittojen kairaamiseen.

Porin Ässät

@PorinAssat
Illan tilastot tarjoaa Festum.

Kohti viikonlopun pelejä! 👏

#Ässät #Liiga

Yhtään sen helpompaa ei ole ollut Lukon leirissä ja ennen perjantain kierrosta vieraat löytyy sarjataulukosta sijalta 10. pisteen Ässien perästä yhden ottelun enemmän pelanneena. CHL:ssä jatkopaikka irtosi Innsbruckia vastaan tiukasti tasapelin ja jatkoaikavoiton kautta, vaikka Lukko lähti sarjaan selvänä suosikkina. Sen jälkeen tarjolla on ollut kaksi isoa pettymystä, kun varsinaisen peliajan jälkeen tuli kotitappiot SaiPaa ja Sportia vastaan. Aineksia Lukolla on selvästi parempaan, mutta tällä hetkellä pyörät pyörii todella heikosti.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
🚨 Uskomatonta. Kellossa 0,2 sekuntia jäljellä ja Sport tasoittaa.

3–3-maalin tekijäksi merkataan Jens Lööke

#Lukko #Liiga

Perjantain kamppailusta on vaikea odottaa mitään muuta kuin tasaväkistä ja vähämaalista vääntöä. Kaksikon välillä lataus on varmasti kunnossa ja myös voitto tulisi kummallekin todella tarpeeseen. Betsien osalta päästään pieni veto nappaamaan alle 4,5 maalille varsinaisella peliajalla. Molemmat pelaa myös lauantaina, mutta kaiken järjen mukaan tähän taistoon isketään ykkösvahdit kehiin.

Näin nappaat 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Ässät-Lukko alle 4,5 maalille(6omin), voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Ässät-Lukko alle 4,5 maalia(6omin)” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 46,25€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.