Liiga pe 10.02. klo 18:30

Ässät - Lukko

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Satakunnan derby ei petä! Pystyykö Ässät laittamaan sarjakärjen taas ahtaalle?

Perjantaina sarjakärki Lukko matkaa Poriin Ässien vieraaksi. Kovaa kamppailua on odotettavissa tälläkin kerralla, sillä vaikka Lukko on vieraissakin suosikki, on Ässät parhaimmillaan todella sinnikäs joukkue. Selvästä tasoerosta huolimatta Ässät on onnistunut kiusaamaan Lukkoa jo useamman kerran tällä kaudella, kun peräti kolme viimeisintä taistoa on ratkaistu vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Ässät avasi viikon toisella peräkkäisellä tappiolla, kun poissaolohuolista kärsinyt Tappara oli lopulta selvästi vahvempi lukemin 6-2. Isäntien vire on muuten ollut kelvollisella tasolla ja vaikka se harvemmin otteluita dominoi, pystyy se vahvan puolustuspelaamisen ansiosta pitämään lukemat tasaisina. Lukko puolestaan on saanut pienoisen suvantovaiheen taas käännettyä ja nyt alla on kolme kovaa voittoa TPS:stä, Tapparasta ja KooKoosta.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Porin Ässät

@PorinAssat
Tampereen illan tilastot tarjoaa Festum

#Ässät #Liiga

Ässien kohdalla jälleen suurimmat katseet kohdistuu ykkösvahti Niklas Rubinin otteisiin. Ässät ei kuitenkaan varsinaisesti ylitse vyöryvän hyökkäyspelaamisen ansiosta pisteitä kerää, joten oman päädyn on oltava rautaa. Sitä se on myös suurelta osin viime aikoina ollut, mutta kovan tason maalivahtitaistoon Rubin joutuu, sillä vastapuolella Artjom Zagidulinin otteet on ollut läpi kauden sarjan eliittiä. Poissaolijoiden osalta Ässillä on sivussa puolustuksesta Nikolas Matinpalo ja Lukolta puolestaan puuttuu todennäköisesti ainakin puolustaja Matthew Abt ja hyökkääjät Antti Saarela ja Julius Mattila.

Satakunnan derbyyn lähdetään vähämaalisella linjalla ja lapulle otetaan alle 4,5 maalia varsinaiselle peliajalle. Ässille jäi Tappara-ottelusta paljon parannettavaa kuuden päästetyn maalin jäljiltä ja sarjakärkeä vastaan kotijoukkueella on varmasti lataus kunnossa. Lukko on hieman saanut taas maalivirettä koholle, mutta kuten sanottua, on Ässät pystynyt roikkumaan mukana juurikin vahvan alakerran avulla. Panoksen kanssa pidetään maltti mukana.