Liiga pe 21.10. klo 18:30

Ässät - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Liigan kuumimmat maalivahdit isketään vastakkain – maalijuhlista ei kannata edes haaveilla!

Perjantaina sarjakärki Lukko kohtaa maalihanat täysin sulkeneen Ässät – lauantaina kaksikko kohtaa uudestaan Raumalla. Kiivas kamppailu on odotuksissa ja vaikka Lukko lähtee vieraissakin kiistattomana suosikkina, antaa ottelun erittäin vähämaalinen luonne Ässille hieman lisää mahdollisuuksia venyä pisteille. Betsien osalta voittajan sijaan kiinnitetään katseet maalimääriin.

Ässien viimeaikaisissa otteissa on ollut niin hyvää, kuin myös huonoa. Maalimäärät on ollut rajussa laskussa ja edellisiin viiteen otteluun maaleja on tehty yhteensä ainoastaan seitsemän, joista kaksi on syntynyt vieläpä tyhjään maaliin. Tällainen tahti ei varmastikaan kauaa jatku, mutta vähämaalisuus voi hyvinkin olla Ässien teemana jatkossakin. Puolustuspeli on ollut hyvissä kantimissa ja lisäksi maalilla Niklas Rubin on esiintynyt vahvasti, mutta samalla Ässien paine hyökkäyssuuntaan on jäänyt auttamatta liian vähäiseksi.

30€ TARJOLLA ESPANJAN VOITOSTA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Espanja iskee tänään Japanin kimppuun.

Kerroin oli 1,40 – nyt se on 30.00!

LYĂ– VETO ESPANJALLE

Porin Ässät

@PorinAssat
Kung Rubin! đź‘‘

Liigan kuumin veskari ja showmies vailla vertaa 💪 Viiteen viimeiseen peliin 3 päästettyä maalia ja kaksi nollapeliä 🔥

Kung Rubinia kannattaa tulla katsomaan kauempaakin 👉 porinassat.tmtickets.fi

#Ässät #Liiga

Lukon ehdoton ykkösase tällä hetkellä on sen erittäin rautainen yhdistelmä puolustuksen ja maalivahtipelin osaamista. 14 otteluun Lukko on päästänyt ainoastaan 19 maalia omiin, mikä on sarjan paras lukemat. Maalilla Artjom Zagidulin on saanut runsaasti kehuja nollapeleistään ja toki kehut on täysin ansaittuja, mutta samalla myös Lukko pystyy puolustamaan joukkueena erittäin laadukkaasti. Toisin kuin Ässiltä, löytyy vieraiden leiristä myös tulivoimaa tarpeen tullen.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Kauden VIIDES nollapeli ja syöttöpinnakin tilille – on se HURJA ukko tuo meidän Zagidulin!! 🔥👊

#JokaPäivä #Lukko #Liiga

Alle 4,5 maalille varsinaisella peliajalla on tarjolla 1,95 kerrointa ja se poimitaan ilolla vetokoriin. Jatkoa ajatellen Ässien on saatava hyökkäyksestä enemmän irti, mutta tähän matsiin realiteetit on tiedossa – montaa maalia tuskin on tarjolla, joten mikäli patapaidat pisteille mielii, on sen taisteltava puolustuksen kautta.